SP v Evropě!!!
+15
Barča
ifuska19
pat
Berkana
Pet
Katík
Wendy
TyNuSa
Domulka
I<3SP
52martina
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Kitty
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 7 z 23
Strana 7 z 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: SP v Evropě!!!
to jsi nemusela ale to už je jedno... tak až si já budu zase měnit avatar tak si mužeš vzit tamten OK???
já si nikdy nemůžu vybrat. nejradši bych tam měla všechny, aby jinym to nebylo líto, že tam nejsou , ale ten obrázek je na to moc malej.
Tak přiznám se já Pierra zrovna nemiluju. Sry Jájo ale neva mi patří ke klukům. Když mě se tenhle avatar moc líbil Seb na malym kole sem to prostě musela mít
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Holky musím jít tak dobrooooouuuuuuuuuuuuuuuuu a zitra se těším na ten videoklip !!!!
jj dobrouuuuuuu a taky se těším al epřindu pozdějc tak neva a ahooooj já už taky pudu esi tady Míšo už taky nebudeš?
Tj ještě mám Seba s vějířema to je taky mazec! On má správný fota Holky mě včera vyhodila tak sorra
Michelinek- SP member
-
zrada...sem se překlikla...
taky bych se asik složila dyby se na mě třeba David nějak pousmál ...já bych byla v 7.nebi kdybych je mohla vidět třeba z metru......
TyNuSa- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 19. 12. 07
aaaaaaaaaaa jestli si ze mě ta "Barča" dělá srandu tak já nevim co bych jí provedla prej že se sem těšííííííííííííííííííííííííí tak teďka MOTHH nesmím prošvihnout ani chviličku!!! celou dobu u toho budu sedět a poslouchat ty jejich kydy
Já nevim to rádio nemám instalovaný, ale to neva ty jooo to je hustýýý
Michelinek- SP member
-
takže děfčata 27.dubna je můj nejšťastnější den v životě!!! Myslím že i váš nej den to bude tak to aby sme už začaly plánovat kde se sejdem apod. ne? aby potom bylo víc času na všechno
kluci to mají na myspace..........ja umrřuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu božeeeeeeeeeeeeeeeeeeee joooooooooooo nejlepší den miluju je woooooooooow ...sorry ale nemužu ani mluvit !!!!joooooooooo
jooooooo jasněěěěěěěěěě nemužeš mluvit a pišeš nám tady 100000000 prasečin ale to já taky tam co máš z toho tak lidi aaaaaaaaaaa kdo tam teda všecko jde??? tak už to vím ... VŠICHNI
Teda já na fórum neměla čas(vůbec žádnej...ani sem sem nenapsala), ale teď si ho rozhodně udělám...tohle je příležitost která se nesmí propásnout...takže já určitě JEDU...jupíííííííí
to jsme rádi že je tady zase o člověka víc co s náma bude trávit čas určitě se tady nebudeš nudit
to nee tady je vždycky prča! pořád kecáme a kecáme ... sice o blbostech jako jaký spodní prádlo nosí Sebby a kde ho asi tak prodávaj že bysme si ty trencle jako má on koupily taky a spoustu jiných věcí jsme vykoumaly
Ahoj Wendy, už jsem ani nevěřila, že sem ještě někdy něco napíšeš. Ten ča nějak moc rychle letí .Wendy napsal:Teda já na fórum neměla čas(vůbec žádnej...ani sem sem nenapsala), ale teď si ho rozhodně udělám...tohle je příležitost která se nesmí propásnout...takže já určitě JEDU...jupíííííííí
I´m HAPPY... už se děsně těšííííííím tohle mi fakt vyrazilo dech!
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Strana 7 z 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 7 z 23
Povolení tohoto fóra: