SP v Evropě!!!
+15
Barča
ifuska19
pat
Berkana
Pet
Katík
Wendy
TyNuSa
Domulka
I<3SP
52martina
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Kitty
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 23
Strana 8 z 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: SP v Evropě!!!
Holky mě držte palečky já si na to musim ušetřit ale to ještě dlužim nějaký prachy ségře Ale snad to dám, naši mi to odmítli, ale tůdle já pojedu Já si tě Marťo sbalim sebouuuuu
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
tak jo. já unesu tebe v sobotu a ty mě v....27. 4. .... co je to za den? protože pokud je to v týdnu je to pěkně na...nic
Né je to neděle počkej doufám, že tě do tý doby z toho vězení pustí
Michelinek- SP member
-
jako já bych mamku i přemluvila. spíš problém bude v dopravě...
zase neděle? to se proti mně všichni spikli?
zase neděle? to se proti mně všichni spikli?
Marťo, musííííš
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
tak to je pěkně v hajzlu.. to vám povim.. mě se to asi bude křížit se soustředěním! sakra, no já asi zešílim.. SP prvně v ČR a já tam asi nebudu.. nééééé!!
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
No pokud by to vyšlo mě a naši by mě vzali vozem, tak bys mohla jet s náma jen nevim jestli se tam nebudem cpát se ségrou
Michelinek- SP member
-
ono by spíš šlo o to, jestli by mě mamka pustila s někym cizim
děkuju ...ani nevíte, jak je těžké najít opravdu pěknej avatar tohoto chlapíka ve správnym formátu
děkuju ...ani nevíte, jak je těžké najít opravdu pěknej avatar tohoto chlapíka ve správnym formátu
Tak mě mamce ukážeš ale až budu vypadat normálně né hned po Slížech s bodlinama
Michelinek- SP member
-
Upřímně řečeno, já tomu taky moc nevěřila že se ještě někdy zapojím...po tom ci se zrušilo to starý sem se něják nemohla rozhoupat k napsání sem...ale teď...když mám takovou radost z toho všeho...to prosstě nešlo nenapsat.....navíc musím zjistit kdo všechno pojede a jak(respektive čím), protože já nevim jak se potom dostanu zpátky k nám...ale na to je ještě dost času...hlavní je koupit si vstupeku až budou a pak se můžu zabývat maličkostma....ale jako musíme se tam všichni sejít.....52martina napsal:Ahoj Wendy, už jsem ani nevěřila, že sem ještě někdy něco napíšeš. Ten ča nějak moc rychle letí .Wendy napsal:Teda já na fórum neměla čas(vůbec žádnej...ani sem sem nenapsala), ale teď si ho rozhodně udělám...tohle je příležitost která se nesmí propásnout...takže já určitě JEDU...jupíííííííí
No jak tak koukám tak se nás tam teda moc nesejde....
Katík- SP member
-
ja ked som sa dozvedela tu uzasnu novinku, tak som bola stastna a stastnaaaaaaa! ale vzapati som si uvedomila ze sa tam urcite nedostanem... problem tiez bude v doprave a v tom ze mna nasi s niekym cudzim nepustia... a hlavne ked je to cez polovicu druhej republiky
Určitě Já kitty míša marťa....ale hodně mc lidí odsud.........a už mám rezervovaný listky ....na ticketportal i na ticketpro už jsou !!!!
No super, já taky pojedu, ale lístek zatim nemám.... musim na tetku trochu dupnout...
Katík- SP member
-
aj ja idem a už mám lístok teda len zarezervovaný zatiaľ...
pat a nedá sa ti to nejako vybaviť? veď trnava nie je zase až tak moc ďaleko... a ide nás tam toľko veľa tak sa tam snáď nestratíme ani nič... veď prinajhoršom sa môžeme nasáčkovať ku chlapcom do hotela snáď by nás nenechali na ulici spať nie také fanúšičky ako my???
pat a nedá sa ti to nejako vybaviť? veď trnava nie je zase až tak moc ďaleko... a ide nás tam toľko veľa tak sa tam snáď nestratíme ani nič... veď prinajhoršom sa môžeme nasáčkovať ku chlapcom do hotela snáď by nás nenechali na ulici spať nie také fanúšičky ako my???
Já už ho mám taky zarezervovaný a tetka mi pro něj zítra jde, já už se taaaak těšim!
Katík- SP member
-
Tak už mám taky rezervovanej lístek....bože já sem tak šťastná....eště zbejvá vyřešit jak se dostanu tam a jak zase zpátky....
Strana 8 z 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 23
Povolení tohoto fóra: