SP v Evropě!!!
+15
Barča
ifuska19
pat
Berkana
Pet
Katík
Wendy
TyNuSa
Domulka
I<3SP
52martina
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Kitty
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 9 z 23
Strana 9 z 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Re: SP v Evropě!!!
Nechystáte se tam někdo z Jihlavy nebo tak někde na vysočině? mě se tam totiž nechce samotný.... ...jako jet....a i zpátky...to zatím nevím jak se dostanu domů....v neděli v noci toho asi moc nepojede...
Wendy!!! Já jsem z Černovic jestli znáš u Tábora ale pořád Vysočina:) chci tam ale rodiče mě samotnou nepustí
Pet: super...to je v podstatě kousek...bysme se mohli něják dohodnout...
Barča: Z brna to přes Jihlavu jezdí...prakticky vždycky....a čím pojedeš?
Barča: Z brna to přes Jihlavu jezdí...prakticky vždycky....a čím pojedeš?
Já nemám foťák Takže nevim jedině kámoš má na telefonu tak bude třeba fotit! Holky neštvěte mě s těma lístkama já ješt nemám nebudu mít do březnaaaa
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Wendy: no to ešte neviem asi nejakým busom??? dúfam že nebude všetko plné, lebo v nedeľu asi do prahy cestuje veľa ľudí.. to bude o život... ale nejako sa tam dostaneme musime ked už máme tie lístky predsa..
Michelinek: a nemôžeš si aj ty zarezervovať už teraz?
Michelinek: a nemôžeš si aj ty zarezervovať už teraz?
Bus bude asi nejlepší...já bych to viděla na Student Agency....je to levný a pohodlný...a přímá trasa brno-jihlava-praha...jízdenky se stejně musí zamlouvat přes net, takže je to ideální...
No jenže na ně tedka nemám takže ještě si rezervovat nemůžu snad na mě nějaký lupeny v březnu zbydou
Michelinek- SP member
-
Já doufám jinak mě holky balíte do batůžku a v mym batůžku bude ještě Marťa
Michelinek- SP member
-
student agency stoja aj v jihlave? som sa bála že nie... si už totiž presne nepamätám lebo som už dávno nešla do prahy busom... tak to je super, to pojdeme nim!!! tie jízdenky čo sa rezervujú online sú super to si človek môže vybrať aj sedadlo a tak..
míšo lístky určite ešte budú musia byť neboj!!! ale rezervovať si ich aj tak priebežne môžeš, veď za tú rezerváciu sa predsa neplatí...
míšo lístky určite ešte budú musia byť neboj!!! ale rezervovať si ich aj tak priebežne môžeš, veď za tú rezerváciu sa predsa neplatí...
Tak já jedu 12.3. na ty HIM tak je zkusim na Václaváku sehnat HIM sou totiž v Lucerně tam
Michelinek- SP member
-
Teda ne vždycky to jezdilo přes jihlavu, ale teď joi....ale musíme jet brzo, abysme to našli a abysme byli někde vepředu
to vieš že musíme!!!!!! ja som ochotná tam kempovať pred tou halou už od piatku aby som stála rovno pod pódiom !!!
tak fajn....já taky nechci bejt dál něž těsně u pódia....chci si to užít....vidět je pěkně zblízka....
a hele....jak pojedš zpátky?
a hele....jak pojedš zpátky?
to je jasné musíme sa preryť až úplne dopredu lebo mám v pláne si chytiť trsátka od sebbyho a davida a paličku od chucka... (teda neviem či to bude reálne možné ale nevzdávam sa nádeje... )
naspäť neviem, buď prespať niekde v prahe, alebo ísť po koncerte nejakým nočným busom domov... kamarátka tak raz išla a v pohode to stíhala okolo polnoci im to išlo z prahy... ale ja by som sa po koncerte tam ešte niekde rada potulovala v okolí tej haly možno tam narazíme na chlapcov..
naspäť neviem, buď prespať niekde v prahe, alebo ísť po koncerte nejakým nočným busom domov... kamarátka tak raz išla a v pohode to stíhala okolo polnoci im to išlo z prahy... ale ja by som sa po koncerte tam ešte niekde rada potulovala v okolí tej haly možno tam narazíme na chlapcov..
Jako já si chdi taky chtnout aspoň trsátko...o paličce nemluvě...
a zpátky bych jela někdy v noci, protože nevim jak kde bych tam přespala...žádný známý tam nemám....bysme si museli zjistit jestli něco zpátky v noci vůbec jede... ale ono se určitě něco najde....
a zpátky bych jela někdy v noci, protože nevim jak kde bych tam přespala...žádný známý tam nemám....bysme si museli zjistit jestli něco zpátky v noci vůbec jede... ale ono se určitě něco najde....
jj to vyzistíme ja sa asi tiež budem vracať v ten večer, síce by som teoreticky aj možno mala u koho spať ale bolo by to trochu zložité lebo nikto z mojich kamarátov čo sú v prahe na ten koncert určite nepôjdu... (nevedia čo je dobrá hudba!!!!!!!!)
Barča napsal:aj ja idem a už mám lístok teda len zarezervovaný zatiaľ...
pat a nedá sa ti to nejako vybaviť? veď trnava nie je zase až tak moc ďaleko... a ide nás tam toľko veľa tak sa tam snáď nestratíme ani nič... veď prinajhoršom sa môžeme nasáčkovať ku chlapcom do hotela snáď by nás nenechali na ulici spať nie také fanúšičky ako my???
no to je pekne... ja to skusim vybavit. len nasich neni lahke prehovorit... proste myslim ze si budem muset vybrat medzi gc a sp
anooooooooooooo, radujme sa
pat budem ti držať palce aby si ich ukecala aby ťa pustili na obidva!!! ved dovtedy je veľa času tak snad s nimi ešte nejako pohneš!
pat budem ti držať palce aby si ich ukecala aby ťa pustili na obidva!!! ved dovtedy je veľa času tak snad s nimi ešte nejako pohneš!
jj diky sme vlastne na to dve, aj so segrou, lenze aj nasi su dvaja no dobre, tak sa radujme... forget about my sorrow!!
doufám, že je přemluvíš na obojepat napsal:jj diky sme vlastne na to dve, aj so segrou, lenze aj nasi su dvaja no dobre, tak sa radujme... forget about my sorrow!!
jj aj ja... no lahsie sa mi bude ich prehovarat s takou podporou na fore a ty si na tom jako? ides na sp?
Strana 9 z 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 9 z 23
Povolení tohoto fóra: