Chrochtací místnost :D
+2
janca2400
Kitty
6 posters
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Chrochtací místnost :D
Takže po včerejšku zřizuji tuhle místnost kde se budem chodit vychrochtat že Jájo a Míšo? aby sme pak neplácali blbiny někam kam nemáme ju?
Jo a pro ty co nestačili zpozorovat co je to "chrochtat se" tak jsme včera vymyslely nový slovo pro chrochtavé řehtání no prostě je to to když se strašně smějete až přitom vydáváte různé zvuky jako hekání, CHROCHTÁNÍ! apod. zní to asi nějak takhle: hahaha heeek! hahahaha chrocht hahahahahaha heek! a ještě je horší to slyšet
Jo a pro ty co nestačili zpozorovat co je to "chrochtat se" tak jsme včera vymyslely nový slovo pro chrochtavé řehtání no prostě je to to když se strašně smějete až přitom vydáváte různé zvuky jako hekání, CHROCHTÁNÍ! apod. zní to asi nějak takhle: hahaha heeek! hahahaha chrocht hahahahahaha heek! a ještě je horší to slyšet
Re: Chrochtací místnost :D
Tj nehoráznej ale já nechrochtááám já se jen blbě tlemim
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
nééé dobrý já vás budu oslňovat sbíráním drobečků
Michelinek- SP member
-
Já si taky myslim. Ještě uspořádáme soutěž, kdo ze sebe udělá většího blázna né? Já bych se nám ani nedivila
Michelinek- SP member
-
by mě zajimalo kdo by to vyhrál když sme všichni jeden větší blázen než druhej
My sme těžká konkurence!!!Ty jooo to chce nějaký kraviny jestli bychom je provedli potom se zjistí kdo je největší magor:lol:
Michelinek- SP member
-
To chce nějaký příklady jestli bychom to udělali a kdo jo tak postupuje do dalšího kola
Michelinek- SP member
-
Tak třeba zajít na pánský záchod a zaklepat čůrajícímu chlapovi na rameno ale přitom se nepodívat na ..... no nepodívat se dolů a pak samozřejmě zdrhnout
Jo a kdo by to udělal z nás???Mě de třeba moc dobře hrát na blázna...Páč sem jim sama
Michelinek- SP member
-
Hej já už sem z vás i ostatních tak dneska vysmáta, že to prostě nejde už to v sobě nemůžu držet vííííc Sry řehtám se tu jak blázen Postižence prostě sem si vzpoměla na slovíčko prefabrikát sry nemůžuuuuu
Michelinek- SP member
-
jo já taky dneska ze všech nemužu ve škole ve škole sme s kámoškou dostali za trest dva referáty protože sme se pořád chlámali..to nešlo zastavit třeba protože ta učitelka mluví a začne přitom zavírat oči a ted se vždycky hubou přibližuje k někomu.......a my sme to řekli všem ve třídě a ted všichni na nu pořád čekali až to udělá ona s toho nechápala a ale pka si nás přestala všímat a už zas začala zavírat ty oči a ted celá třida uplně nejvetší chlamu
Tak sme kámo hodnotili jednoho kluka na líbku, jenže kámo se zapoměla odhlásit tak má od ní 20x desítku a ještě se s tim klukem nezná ale vidíme ho každej den ve škole Doted z toho nemůžu sem se tu vyloženě válela na zemi a škubala sem s sebou smíchy!!!!
Michelinek- SP member
-
no jenom pro ty co se uměj chrochtat celej večer bez přestávky a kdo neumí...naučíme ...prej VIP chlívek zase mě sbíráš pod židlí jáááááj už je to tu zase!!!
jooooooo ...tak co kdo dokáže chrochtat celej večer já jo a kitty taky miša !!!! akdo eštěěěěěěěěěěěěěěěě
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: