Chrochtací místnost :D
+2
janca2400
Kitty
6 posters
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Chrochtací místnost :D
jejda já už tady včera potom nebyla tak taky přeju HAPPY NEW YEAR sice opožděně ale co mno a když na Nový rok tak po celý rok tak celej rok budu chrnět na gauču s kočkou sem dneska strááášně ospalá ale snad se z toho dostanu
Já sem ani nebyla Ale chtěla sem se sem včera mrknout jenže mi to nevyšlo ! No, ale přídu nejdřív na Domi stránky a co nevidim nějaká chytrolínka se tam do ní nenaváží! I když Domi znám jen takhle přes forum, tak je v poho! Odpovídá nám na otázky a i si s náma pokecá! Já mám upe nervy, abych jí tam něco chytrákovýho nenapsala! Znáte mou nevymáchanou držku Už se zase nervama klepu!!!! Takhle jen minule vytočila sestra!!!! A už zase někdo! by mě zajímalo kolik tý holčičce je, když se ptala jestli je jí 18.... A když na to odpověděla, že neni tak bych si to tipla na takovou 15-16... Hééj já mám nervy Domi kdybych tam napsala něco peprnýho tak sorry ale já vždycky miluju lidi! Jako maj svůj názor, ale pořád otravovat! Mám takovej dojem že hledala stránku kde si může hádat!!! Holky držte měěěěěěěě
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
mě už to tam taky sere !!!! pipka sama by nedokázala nic a tady se pořád do nás musí navážet a pořád opakuje ty jedny a ty samý narážky no škoda mluvit ještě bych se nasrala ještě víc a to by teda bylo něco
Jo já už sem vytočená na mximální obrátky a jestli se naseru ještě víc!!! Tak čekejte že to bohužel bude sprosté, urážlivé, ale aspoň to ze sebe dostanu! C si o osobě myslí řekla svůj názor řekla! když se jí to tam nelíbí tak až jde oxidovat někam jinam!!!! P***
Michelinek- SP member
-
já si myslím že je zbytečný se tadytím tady zabývat stejně to nevyřešíme oni se tam pohádaj pak jim dojdou argumenty (ikdyž to vypadá jak kdyby jim vůbec nedocházely ) A bude snad klid!!!
To nevim takový krávy maj dostatek kravin v zásobě... No já už to taky řešit nechci.... Už mě to totiž leze krkem chytrolínka.... Du si radši užívat novej rok
Michelinek- SP member
-
jojo tady je to chrochtací místnost tady by sme se měly řehtat a probírat blbiny ne se zabývat takejma zbytečnejma věcma
Asi tak zatim mě dneska nic nenapadá sakra
Michelinek- SP member
-
Tak já se směju pořád! nerada se mračim k čemu mi to je Když se směju tak méně stárnu né
Michelinek- SP member
-
Jo optimismus je nejlepší Všechno dobře dopadne, že jo!!! všecko se nám vydaří že jo Holky miluju život Miluju žííít a miluju vás všechny už mi hrabe už si připadám jak hippies
Michelinek- SP member
-
Já si taky myslim že radši ne kompenzuju si to svou hudbou pro vlastní i vaše bezpečí
Michelinek- SP member
-
Jo i pro vaše přece nechcete abych vám tu mlela nějaký keci o tom že : Dejme míru šanci to pochybuju že by se nikdy stalo.... Mě se líbila placka: Dejte hrášku šanci jenže když sme si jí objednali už nebyla....
Michelinek- SP member
-
No na netu byla placka zelená a bylo tam to napsáno jako anglicky sem zapoměla dodat že jo a pease je hrášek a peace je mír tak se vyměnilo jedno písmeno
Michelinek- SP member
-
jo takhle ....no to je pech. když vidíš něco zajimavyho, tak to uz neni, nebo to neni na prodej. ja treba fakt nemusim obchod Orsay, ale jednou se mi tam libilo jedno tričko, i když bylo růžový, ale nebylo naprodej, protože to bylo to tričko, co na sobě mělo napsáno SALE....škoda, bych si ho koupila
Jo to sem viděla já jako růžovou absolutně nesnášim Ale SALE bylo dobrej nápis Já třeba můj nejoblíbenější obchod je C§A... Tam nakupuju moooc ráda Jo některý nápisy na plackách sou skvělí
Michelinek- SP member
-
tak já měla docela ráda New Yorker, ale to co z něho je teď ...takže opět nemam oblíbený obchod. já totiž nakupování oblečení přímo nesnášim ...můj nejoblíbenější obchod, ve kterym vydržim být několik hodin je na Václaváku a je to Bontonland .
Jo tam taky vydržim hromadu času ten Bontonland když sem tam vlezla poprvý. Tak mi upe spadla čelist a hned sem to tam začala prolejzat Jako maj tam skvělí trička, jenže ty pánský, co by se mi líbili a byla bych si je ochotna koupit maj strašně velký Tak jako já se můžu v C§A plácat dlouho, ale to je jedinej krám Třeba takovej blbej Globus vůbec m to tam neba
Michelinek- SP member
-
přesně...ten krcálek s CD na palacký v CV je oproti tomu obchodu v Praze nic
tak Globus mam nejradši z těch supermarketů tady. Je docela pěknej, ale jen díky Němcům. kdyby tam nejezdili, tak je to uplně to samý jako Kaufland. třeba
tak Globus mam nejradši z těch supermarketů tady. Je docela pěknej, ale jen díky Němcům. kdyby tam nejezdili, tak je to uplně to samý jako Kaufland. třeba
Jo a na Palacký ještě jak tam prodávaj ty babizny a ví o tom kulový V Globu ještě de je tam poho prodavač ale je to malý...Tj je nejlepší já si vždycky z nich dělám prdel Oni tomu stejnak většinou nerozumí
Michelinek- SP member
-
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: