Chrochtací místnost :D
+2
janca2400
Kitty
6 posters
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Chrochtací místnost :D
TAdy to je malej chlíveček... Heej chrotat celý večer dneska už néé
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
tak co jeeee Míša řikala o 6ti a nikdo nikde !!! tady čekám už od půl !!! tak se tady hlaste kdo tady budete oki?
Já tu seeem už sem dorazila! Mi totiž patalaly na hlavu barvičku! hééj já sem taky chtěla až to rozjedem tady a nic... Snad se ještě někdo objeví aspoň Jája
Michelinek- SP member
-
Základní trojice hééj doufám,že ještě někdo přijde sem chtěla něco sem hodit pro pobavení jak mě kámo předělala upe nehorázný záchvaty mám z toho
Michelinek- SP member
-
ale při nejhorším můžu Jáje napsat SMSku mám na ni číslo jooo a záchvaty na to musíme počkat až tady bude Jájin
Mě je to jedno a navíc ani ste nevyprávěly o vašem setkání!!! Sem zvědavá!!!! Vyprávěj
Michelinek- SP member
-
mno nic moc z toho nebylo ale tak trochu mamky udělaly trapas se tam pořád dohadovaly o drobný z těch peněz za to tričko moje mama je nechtěla ale ani Jájina mama je nechtěla a pořád jim zhasínalo světlo na chodbě ale Jájin byl nemocnej tak sme nemohli nikam jit jenom jsme si předaly trička a páááá jsem jela domů
To je škoda, že to bylo tak krátký, ale alespoň ste se viděli né Si to vynahradíme na koncíku pudem si všichni někam kecnout a pokecáme jasan bude prčaaaaa
Michelinek- SP member
-
no jasněěěěěě se nás lidi budou bát a na koncert chci klukům koupit megaaaaaa plyšáka protože jednou přece říkali že v Japonsku jim lidi dávali dárečky a oni říkali že tento nápad zkusí převést do Ameriky
Já se přiznám já jim nic nekoupím spíš zkusim něco namalovat! Páč mám takovej dojem, že na MHRL skopnul Dave z podia jednoho velkýho plyšáka, ale neim to jistě! Pie tam něco chytal, a tak! Jdu najít některou z mých znetvořených fotek Kdybych se chvilku neozývala smejvám barvu
Michelinek- SP member
-
Myslim,že jo ale nespoléhejte se na mé informace a kopnul jenom do jednoho, Dave! Jj uděláme velkej transparent se slovy Vasil Korbáčik zdraví Simple plan
Michelinek- SP member
-
Sem s totiž povídala s kámošem a on zrovna koukal na 3 mušketýry a já na něj ty si udatný neporazitelný D´Artagnan! A on, že jo! Tak povídám já jsem Vasil Korbáčik, chceš se mi postavit a on že radši néééé má recht Řehoř Přybil! Co třeba Hovno Cuc stejnak nebudou vědět, co to je
Michelinek- SP member
-
Ano to je on když jsem byla malá a než nám sem na vesnici šoupli kanalizaci, tak to tady jezdilo a vycucávalo Hej to byla vždycky prdel, ještě ty zvuky Hééj Jája je tu!!!!!!
Michelinek- SP member
-
jo hovnocuc to známe to je vždycky srandy A sem tay slibili sme si přece chrochták dneska !!
jooo u nás to taky jezdívalo ale ten smráááád no bléééé jooooo Jájííí huráááá
setkání bylo mě blběěěě takže sme si to vubec neužily...a mamky dobry trapasy no
Neboj ještě příde Smrad byl ale mě to bavilo se na to chodit koukat Ale užijem si to na koncíku fakt že jo!!!!
Michelinek- SP member
-
ježiš já sem FAKT četla klouzat ještě že to néééé joo a na koncíku si to užijem já už mám 10000 plánů na koncert tak třeba mohli bysme zavolat Pata (prostě rozeřvat davy) aby se taky ukázal neeeeee?
Jo tyjo dneksa teda v noci se mě zdálo o koncíku bylo to uplně živý ......jeli sme na ten koncert a ja sme se strašně bála že tam bude hrozně lidí a že se nedostanem do předu a ted sme tam přijeli a potkali sme se mi tři.Ale bylo tam dohromady tak 15 lidí a ted sme čekali před tema dveřma a řvali sme na toho securitáka aby nás pustil dovnitř a on trošku otevřel dveře a my sme slyšeli jejich hlasy a Hrál zrovna začátek Vacation a my tři sme se chytli za ruky a už sme vcházeli těma dveřma a pka sem se probudila sme byla uplně strašně naštvaná že to skončilo protože to bylo uplně hrozně opravdoví ja sme měla uplně v tom snu "motylky v břiše" jak řikal Jeff a hrozně sem se těšila.Prostě jak doopravdy Nádhera at uzž je to doopravdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: