Ahojte SP Fans
+6
Berkana
pat
Kitty
janca2400
Michelinek
xTRUTHx
10 posters
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Ahojte SP Fans
fakt jo? to je blbý no... já mam zase bratrance co bydlí daleko, tak se moc nevidíme a ty příbuzný co bydlí blíž teda stojeji za to
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
ale dobrý je, že jeho bratr je o 21 let starší jak já ...by klidně mohl být můj táta
a ty seš v rodině za benjamínka jo?
Berkana- SP beginner
-
the end
the end zaciatok suhlasim je to nezvyk ale refren je velmi pecka......YLIAL je super ten text nema chybu........ktoru pesnicku by ste od nich mohli pocuvat dookola cely den a neprestala by vas bavit??ja asi by som si musel pustit vsetky lebo jednu nevydrzim pocuvat musim si dat vsetky heh
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
jako z těch novejch nebo i z těch dřívějších?
Berkana- SP beginner
-
musim říct, že teď posloucham furt dokola The End a z těch předtim je jich hodně.. Perfect world a Perfect .. ty bych poslouchala furt..
Berkana- SP beginner
-
Tak já mám nejradši I´d do anything, ROOT , Shut up! Takový skákačky Tj YLIAL má hustej text a The End je fakt good refrén to souhlasim
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ja taky asi všechny ne asi určitě !!!!!! ......a The end....je uplně skvělá hroozně se mi líbí !!! A musím uznat že je fakt jiná ale skvělá mocmocmoc wooow
Jo tak ty sis jí ještě neposlechla
Michelinek- SP member
-
Ja sem se taky snažila si ji neposlechnout a vydržet to až do 11.2 ale nešlo to.....vážně sem chtěla ale najednou moje ruka chytla miš a klikla a pka moje uši začaly poslouchat a už to bylo upppppsss
Já jen júúú novej song... Hmmm a už se mi to načítalo já jen doufám že mi ho koupí páč já sem upe na suchu
Michelinek- SP member
-
Michelinek- SP member
-
ja nemam celu pesnicku YLIAL len ukazku ale fest sa tesim kedy uz bude 12.2.2008 ze si stiahnem cely album a budem si vychutnavat ich super muziku aj ked budem si musiet zvyknut na ich novy styl aj ked nie je zly..............ANKETA:fajcite,pijete vela alkoholu abo pripadne beriete nejake drogy?ja ako prvy odpovedam nefajcim,nepijem,nedrogujem som totiz Straight Edge ak by ste nevedeli to je take hnutie ktore je proti alkoholu cigaretam drogam a este promiskuite(striedanie sexualnych partnerov) a vobec mi nevadi ze som v zivote nebol opity abo zhuleny...........to je dalsi detail ktory by ste mali o mne vediet hehe............
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
Taky už se těšim na nové CD
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
JJ mě se to taky moooc líbí
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Jj peknej! já myslim mám jen od holek celou ROOT! Tak drogy neberu nikdy nekouřim taky ne v tom souhlasim se starejma názorama punx ale chlast heh to si dám Ale jen občas a v přijatelný míře! Pro zdraví Jako nikdysem nebyla ožralá a nepamatovala si, co sem dělala Jj fakt good obrázek!
Michelinek- SP member
-
drogy neberu ani nechci taky nekouřim ani bych nikdy v životě nechtěla a alkohol tak předtím sem pila jenom kofolu s rumem co mě na silvestra namíchal bratránek a takový ty Jelzin a takový ty sladidla ty jsem pila ale už nepiju vůbec ... už mě to nechutná ale když je oslava tak si aspon dám růžový šampáňo to jakž takž jde
dobrá anketa ... se taky vyzpovídam: drogy sem nebrala neberu a nemam to ani v úmyslu, to samý i kouření (šíšu do toho nepočítam ) a chlast?... ¨hm tak to jo no... když je nějaká příležitost tak klidně... ale nehrotim to do takovejch stavů, že bych se někde válela pomalu v bezvědomí, nebo vůbec nevěděla co dělam...
Berkana- SP beginner
-
Tak když už ste se do toho všichni pustili tak se připojím drogy VUBEC HNUS !!! cigára taky ne.... jasně skusila sem to alë nic víc....trávu sem si taky skusila ale zase nic víc !!!!!!! A chlast dřív sme si občas trošku dali na nějaké oslavě nebo tak ale po té době co moje kamoška málem umřela na otravu krve.....tak se na to nemužu "skoro" ani podivat..........
já jenom doufam, že xTRUTHx nedělá tenhleten průzkum pro sociálku... hezky bysme se tu udali 18 je tu málokomu co?
Berkana- SP beginner
-
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: