Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 22 z 33
Strana 22 z 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re: Sebík
ono všetko to sú známe osobnosti. a chlapci ich akože pozývajú na afterparty a všetci dostanú košom a na konci keď sa ich chlapík spýta ako uspeli tak všetci že sa im to podarilo
ale najlepší je Seb keď mu to zdvihne ten chlapík
alebo Jeff keď mu tá baba povie že je vydatá a Jeff na to že to je v pohode a že on je tiež ženatý
ale najlepší je Seb keď mu to zdvihne ten chlapík
alebo Jeff keď mu tá baba povie že je vydatá a Jeff na to že to je v pohode a že on je tiež ženatý
jo to mě taky dostalo a jak se Chuck podivá na to sluchátko a ten pohled: zavěsila to.. já ci taky pozvánku na afterparty
Kaczenka napsal:jo to mě taky dostalo a jak se Chuck podivá na to sluchátko a ten pohled: zavěsila to.. já ci taky pozvánku na afterparty
ty by si mu to nezavesila že?
Já hovoriť se Sebem tak řikám jen " ah...oh..."
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
presne presne tak !!! a v tu chvili by me vubec ale vubec nenapadlo nic co bych mela rictBarča napsal:no mne by sa asi tak triasli ruky že by som ten hovor zrušila omylom ako sa poznám
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ono občas bývajú také súťaže kde môžeš vyhrať telefonát od SP, ale ja by som sa tam asi radšej nezapojila.. lebo by som taký telefonát asi neprežila bez ujmy
jj presne!!! bylo by to sice moc krasny to vyhrat, ale ja bych to nezvladla...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Barča napsal:ono občas bývajú také súťaže kde môžeš vyhrať telefonát od SP, ale ja by som sa tam asi radšej nezapojila.. lebo by som taký telefonát asi neprežila bez ujmy
jj to bylo myslím u té crossword na SPO.com že?? jako já jsem si to vytiskla ale stejně jsem do nedoluštila (je to moc těžky .. )
myslím že to bolo aj tam, ale aj teraz nedávno som zase niekde čítala čosi že phone call od SP... ja som sa ani nepokúšala ju robiť, ale celkom rada by som videla tie správne odpovede...
heh, jako stvořené pro mě
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
btw tady se Seb strasne podoba Jaredovi ze 30STM o.O
http://spcz.sp.funpic.de/displayimage.php?album=25&pos=145
http://spcz.sp.funpic.de/displayimage.php?album=25&pos=145
no právě,že asi těma očima.. a tak celkově to dělá dojem Jareda.. každopádně joo,má je tam nádherné..
On je má nádherné vždy a všude ^^;
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
z téhle fotky já nemužu uplně ...
on se tam tváří tak šťastně ... uplně zlatíčko tu fotku mám jako tapetu na mobilu prostě k sežrání maximálně
btw: a když jsem tu fotku ukázala kamošce, tak se překvapivě ptala kdo to je, a když jsem jí s radostí odpověděla že Sebby, tak se zděsila že tak starej kravka jedna ....
on se tam tváří tak šťastně ... uplně zlatíčko tu fotku mám jako tapetu na mobilu prostě k sežrání maximálně
btw: a když jsem tu fotku ukázala kamošce, tak se překvapivě ptala kdo to je, a když jsem jí s radostí odpověděla že Sebby, tak se zděsila že tak starej kravka jedna ....
Starej ?? On a starej.. ? Si dělá prdel kamarádka ne.. XD Je v nejlepším věku teď XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Kitty napsal:z téhle fotky já nemužu uplně ...
mas pravdu, taky je dokonalej
Myslim ze kdybych ho takhle videla nazivo tak to se mnou sekne
Myslim ze kdybych ho takhle videla nazivo tak to se mnou sekne
Strana 22 z 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Strana 22 z 33
Povolení tohoto fóra: