my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 6 z 22
Strana 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: my lover
som asi nechapava... ale dnes to zvalim na to horko. aj u vas je take hrozne? to si myslela sarkasticky, alebo je ti luto, ze ich malo pocuvas, alebo co?
je mi to líto, že tak málo poslouchám, ale musim se pochválit. nedávno jsem poslouchala celý dvě CD a ještě jsem se dívala na jejich DVD
ségra sry, asi mě zabiješ, když budu teď spát o mcr, ale to si nemůžu odputit frankie má v tom videu děsný vlasy, fakt by se měl ostříhat a už mlčím
ifuska19 napsal:ségra sry, asi mě zabiješ, když budu teď spát o mcr, ale to si nemůžu odputit frankie má v tom videu děsný vlasy, fakt by se měl ostříhat a už mlčím
hej pozor! s takymi recami radsej fakt mlc!
[quote="ifuska19"][color=darkred]ségra sry, asi mě zabiješ, když budu teď spát o mcr, ale to si nemůžu odputit frankie má v tom videu děsn
tak berunko spát mužeš klidně o mcr. ne sranda.. jako chapu.. to byla vyjimka jinak ve kerym klipu mysliš?? jinak ja vim že sem to sem psala já s tim mcr, ale tak co už..
tak berunko spát mužeš klidně o mcr. ne sranda.. jako chapu.. to byla vyjimka jinak ve kerym klipu mysliš?? jinak ja vim že sem to sem psala já s tim mcr, ale tak co už..
v I Don´t Love You už měl delší vlasy a v tom videu, na který jsem sem dala odkaz, tam má vlasy už docela dost dlouhý. teda na muj vkus.
jako ja to moc nesleduju, takže vubec nvm o co de.. ale ten klip sem viděla, to je ten černobilej s tou bilou babou a černym klukem, že?? ten se mi moc nelibi..
ludia, vy ste ale nevkusni! teda priznavam, ze tie vlasy mohli byt trosku kratsie ale aj tak je pekny...
ifuska19 napsal:
ségra sry, asi mě zabiješ, když budu teď spát o mcr, ale to si nemůžu odputit frankie má v tom videu děsný vlasy, fakt by se měl ostříhat a už mlčím
.... hej a samozrejme ze som to taknemyslela, dufam, ze to kazdy pochopil...
ifuska19 napsal:
.... hej a samozrejme ze som to taknemyslela, dufam, ze to kazdy pochopil...
tak já ho asi s dlouhýma neviděla ale v I dont love you mu to sluší a moc
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
já sem chtěla aby měl delší vlasy zase gee ne frankie tak ale doufám, že v práglu je nebude mít delší, než já
co je to ale delsi? mozno o trosku, ale nie moc, lebo dlhe mu podla mna absolutne nesvedcia... mozno preto zacali byt taki uspesni, ze sa ostrihal... (to ma tak raz napadlo... )
tak jaký měl třeba v heleně, tam sem slintala dost a gee se ostříhal kvůli image pacienta
néééééé tý jo, kdybych mohla, tak ho sežeru ale teď mu to taky sekne, když je nemá tak krátký jak na začátku a taky ne blond
Strana 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Strana 6 z 22
Povolení tohoto fóra: