my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 7 z 22
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re: my lover
tak namísto GC jsou tu všude MCR ....Geemu to slušelo v Heleně a sluší mu to i teď. A co Frank s dredy? Ten se vám líbil?
tak já u frankieho začínala btw, jak tak koukám na tu fotku franka....už sem vám někdy řekla, jak žeru jeho obočí
obočí??? To mi připomělo. Přijde mi, že Ben z Billy Talent má nalepený obočí. Když se nějak zakření, tak má nakřivo obočí, ale přitom je úplně rovný. Se musim vždycky smát . A možná budu mít DVD BT, ale je fakt malá pravděpodobnost, že to vyjde .
že jo, já si toho taky všimla doufám, že v práglu budu mít možnost to zčeknout dvd? hmmmm, taky bych brala
ifuska19 napsal:tak já u frankieho začínala btw, jak tak koukám na tu fotku franka....už sem vám někdy řekla, jak žeru jeho obočí
obocie? to je ale uchylne...
pat napsal:ifuska19 napsal:tak já u frankieho začínala btw, jak tak koukám na tu fotku franka....už sem vám někdy řekla, jak žeru jeho obočí
obocie? to je ale uchylne...
proč u davida to je to samý já sem holt magor do obočí
na to s Davidovym obočim si pamatuju ...... No on to nějakej chlap nabízí na netu, ale on tam dal jen seznam různých DVD a to, po kterym bude nejvetsi scháňka, to uploadne na net. Pochybuju, že to budou zrovna BT , protože je to česká stránka. A taky nevim, který jsou ty ostatní DVD. On mi DVD poskytuje jeden známej a o tomhle mi říkal. Škoda, že nevěděl tu adresu nazpaměť. Taky bych o to DVD požádala a pak by to stáhl jen známej ....... I z první řady bys to jeho obočí neviděla, protože nepostojí na místě a to se mi na něm líbí. Jak tam pořád skáče, nebo dělá nějaký neuvěřitelný pohyby. Prostě musí mít fakt dobrou fyzičku.
....... I z první řady bys to jeho obočí neviděla, protože nepostojí na místě a to se mi na něm líbí. Jak tam pořád skáče, nebo dělá nějaký neuvěřitelný pohyby. Prostě musí mít fakt dobrou fyzičku.
to sa aj mne hrozne lubi, to je uzasne.
to sa aj mne hrozne lubi, to je uzasne.
Když porovnám jeho výkonost a moji, tak já jsem silně v mínusu. Mně stačí skákat na jednu písničku a hned neudejchám zpívání .
segra už zas obočí?? já z tebe jednou umřuifuska19 napsal:tak já u frankieho začínala btw, jak tak koukám na tu fotku franka....už sem vám někdy řekla, jak žeru jeho obočí
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Znám, ale stejně občas udivuješ
Lucca- SP fan
-
Třeba s tím obočím, a nebo s tou špatnou napodobeninou Legolase co tu máš
Lucca- SP fan
-
to je legolas skříženej s MichaelemScofieldem z Prison Break dobrý ne mám v zásobě ještě Michaela a Jacka Sparrowa
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Strana 7 z 22
Povolení tohoto fóra: