my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 5 z 22
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: my lover
viděli ste ten vlog?? ja toho kluka prostě žeru, ja si nemužu pomoct a jak ukazuje to kouzlo a pak řekne u like it, i know bože ja bych ho snědla..
aj ty?... je tam uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasni... a hlavne to you like it... oh....
to si říkáte fanynky, když zanedbáváte myspace ? musim mu pochválit angličtinu, jsem mu skoro všechno rozuměla . A když řekl název té jedné kapely, tak ve mně hrklo . Jo to jsem si vzpomněla na jeden článek v nějakym časopise, kde článek o emu, jsem to teda nečetla, ale pobavil mě název: "podstata, standart nebo hromada sra**k". Jo a taky mě pobavilo video s Gerardem a Frankem, kde se zmiňují o Praze. Ty pohledy co u toho dělali, teda hlavně ten, co se jich ptal, kam jedou. Vypadal, jak kdyby si myslel: "proboha, kde to je?" nebo "proč zrovna tam?".
Jsem trošku odbočila od tématu. Taky ten trik byl hezkej. Jsem se Pata trošku lekla. Nepřibral trošku? No a když už se tam Seb zmiňuje o koncertech, tak by mohli přijet k nám , jak jinak.
Jsem trošku odbočila od tématu. Taky ten trik byl hezkej. Jsem se Pata trošku lekla. Nepřibral trošku? No a když už se tam Seb zmiňuje o koncertech, tak by mohli přijet k nám , jak jinak.
hej hod link chcem vidiet franka...
pochval svoju anglictinu, nie sebovu... pat sa mi nezda ze pribral, sak aj minule bol uz pribraty...
pochval svoju anglictinu, nie sebovu... pat sa mi nezda ze pribral, sak aj minule bol uz pribraty...
minule? A kdy to bylo? Jsem ho už docela dlouho neviděla. A link musim nejdřív najít. už ho mam: https://www.youtube.com/watch?v=KxiO9pw7UL8
ja neviem kedy minule ale proste na pics a tak je uz taky...
prave som to pozerala. ten ozaj nevedel, o com hovori... a jaky frank
prave som to pozerala. ten ozaj nevedel, o com hovori... a jaky frank
som napisala jaky frank lebo nemam slov, medzi jaky a frank malo byt nejake slovo, ale neviem, co povedat. proste ... cool. (keby len to )
No ty dvě spíš o GC:roll: , ale je fajn vidět změnu
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Strana 5 z 22
Povolení tohoto fóra: