my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 8 z 22
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: my lover
ahojte bobiny, vidim že ste tady pěkně čarovaly(pro ty co nechápou význam tohoto slova, abyste se neptali, je to něco jako že ste se tady pěkně činily!!!ju?) a ten legi je fakt krásnej!!
ja vas holky miluju, mno a když ste to vy tqak vam řeknu tajemství, ju?? neska sem byla na americké ambasádě a víte co?? dostala sem vízum a 14. jedu do ameriky n!!!§
Naposledy upravil dne Sat Jun 02, 2007 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
jsem mysla, že tam máš jít až příští týden....? 3 měsíce. to je děsně dlouhá doba. a kam přesně jedeš? doufám, že tam budeš mít taky přístup na net . A GRATULUJUUUUUU
heč a já už to věděla dávno btw, ségra 14? to budu zrovna dělat přímačky ale doufám, že ten net taky někdy zčekneš jo a nezapomeň na ten pohled
Já jedu taky do USA.... 18. července... Ale jen na měsíc na dovču Ale vízum sem dostala na 10 let, takže uvidim, možná mě tam naši pošlou i příští rok k našim známým na dýl...
Jedem na Floridu, projedem si jí, pak na plavbu po Karibiku a pak k naší známý do Colorada a k druhým známým na skok do Wyomingu..
No tak my tam máme jednu známou, která se narodila v Čechách a asi tak před 20 lety se přestěhovala do USA.. A ti fruzí známí sou amíci, takový 2 milý staroušci, kteří se znaj s tou první známou a s kterýma se tam naši seznámili před 2 lety..
ja teda jedu do new jersey a jedu taky za přibuznejma a už se upe hafo těšim, jo a doufam že si holky moje ten zitřejší koncert pořádně užijete a nezapoměnte mi donyst autogram od benjamina, ju??
Strana 8 z 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Strana 8 z 22
Povolení tohoto fóra: