my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 10 z 22
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: my lover
monuli napsal:MILUJU TĚ!!!!!!
segraaaaaaaaaaaaaaaaa, to je dost, ze se taky jednou ozves
mno tak jak to bylo dřiv, ne že by to někdy skončilo, že ano.. prostě sem vam chtěla připomenout, že to je muj chllap.. jak ste se tu měly, moje milované příbuzné??
jaj děvčata teďka toho borca žeruuuuu ještě víc se mě ta fotka nová upe neskutečně líbííííííí (díky moc Domi že si ju sehnala )
tááákže to vypadá že jsem převzala vládu nad Sebbym jááááá a monuli ho dyžtak když jsem příjde tak mužu vypučit ale jenom na chvilu!!!! Sama mám málo
tááákže to vypadá že jsem převzala vládu nad Sebbym jááááá a monuli ho dyžtak když jsem příjde tak mužu vypučit ale jenom na chvilu!!!! Sama mám málo
Ještě, že já nemám takový problémy Jeffa tu žeru jen já Vy se o ně klidně pohádejte My budeme s Jeffem jen přihlížet Si zvyknete já jsem milá
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jaj hooolka ty seš milá až mě to leze krkem nee dělám si SRANDU!!! No jasně že jseš milá ale spíš mile vyřehtaná chvilkama jo a přihlížet to můžete šak o Chucka je taky pranice to jo no Domča a Lída ty se jen tak nevzdaj
Já vim né hele do krku se ti nevejdu, takže nemám tušení kudy ti budu lézt Mile vyřehtaná chvilkama? Jo to ste neviděli nečekané záchvaty smíchu nehorázný a holky na mě koukaj jak na magora čemu se směju, když sou 5 min zticha... Jako minule sem si vzpoměla jak si kámoš normál o hodině hlasitě prdnul. Juj to byl záchvat na pozbytek dne
Michelinek- SP member
-
Já myslela že už pod tim stolem bydlíš Bojíš se co?
Michelinek- SP member
-
Zatím to ti to tam mám jít zasmrdět Hele to nezí moc přesvědčivě: nee nebojim... To je takový rozklepaný eee tak se bojíš
Michelinek- SP member
-
Du se utopit do vany! Zítra kvůli vám vstanu speciálně z mrtvých Tak zítra páááá
Michelinek- SP member
-
booooože já z tebe umřu!!! NE!!! nechcu abys mě zasmradila pod stolem!!! to umim sama jo ale tam je napsany Nee nebojim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a vykřičníky zatym a jestli to nezní dost přesvědčivě tak NEBOJÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Strana 10 z 22
Povolení tohoto fóra: