my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 9 z 22
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: my lover
to já foťák nemam, ale měla jsem hodně příležitostí vyfotit Franka. Tak je mam aspoň v hlavě .
a když tam tak stál a ten větřík na něj foukal. to bylo něco. jsem ráda, že si nechal ty vlasy narůst a jak tam potom si stoupnul na ten reprák, či co to bylo. prostě špica.
to mi připomělo. jsem se před chvilkou dívala na musicblok a podle toho jednoho chlápka jsou Linkin Park emo .
HAPPY BIRTHDAY, HONEY!!I LOVE U so much guy!!
jo a ja budu fotit jak zběsilá, pač sem dostala noovej krásnej fotáček na narozky.. jo a jaky byl benjamin, tady mluvite o frankiem, ale co to druhý zlatíčko?? určitě byl dokonalej, že jo?
jo a ja budu fotit jak zběsilá, pač sem dostala noovej krásnej fotáček na narozky.. jo a jaky byl benjamin, tady mluvite o frankiem, ale co to druhý zlatíčko?? určitě byl dokonalej, že jo?
LPemo?......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... som skoro spadla zo stolicky...
Celej den na něho myslim a když mam příležitost mu popřát, tak to neudělám . Takže Všechno neeeeeeeeeeeeeeeeej milý Sebastiene .
Já prošvihal Sebíkovo narozky ???? Ooooooo, to je mi líto... Tak dodatečně vše nejnejnej...
2Lidunka2 napsal:Já prošvihal Sebíkovo narozky ???? Ooooooo, to je mi líto... Tak dodatečně vše nejnejnej...
styď se děvenko.. ne on je dokonalej, takže ti to určitě odpustí..
To doufám, jinak bych byla mocmocmoc smutnámonuli napsal:2Lidunka2 napsal:Já prošvihal Sebíkovo narozky ???? Ooooooo, to je mi líto... Tak dodatečně vše nejnejnej...
styď se děvenko.. ne on je dokonalej, takže ti to určitě odpustí..
Bejt dokonalej je nuda.... Takže doufám, že dokonalej neni52martina napsal:sice ho moc neznám , ale na pohled vypadá opravdu dokonale .
52martina napsal:sice ho moc neznám , ale na pohled vypadá opravdu dokonale .
no ved v tom to je... ze len vyzera.
jeeeeee! sebiiiiiiiiiiiiiik je takyyyyyyyyyyyyy naaaaaaaaaaaaaaaaaadhernyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Strana 9 z 22
Povolení tohoto fóra: