my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 4 z 22
Strana 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: my lover
Ale s mou anglinou opravdu jen začátek
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Tak to je super, anglina se bude hodit do života
Lucca- SP fan
-
ked uz sme pri tych koncikoch, M, beres si aj kameru or fotak? a co si davas na seba (nieze by som bol modny maniak, ale ma to napadlo, lebo som si kupila na kon. nove triko... )
Neberu si ani foťák, ani kameru. A oblíkám se nějak pohodlně. Takže volnější rifle a nějaký volnější tričko. Dobrý je třeba CHCI WOHNOUT .
tak nějak si říkám, že bych chtěla na LP ......tak si udělej prázdniny dřív a udělej si výlet do Prahy už 3.6. a domu můžeš jet třeba až 14.6., to už je jedno .
no keby sa to dalo... som chcela ist na LP do prahy aspon na 3 dni, a mama ze nie, co skola... bo(n)ze moj, nechapem.... no a neviem, skusim nasich pootravovat, ale sestranice maju prijimanie, takze neviem, ci dostanem svolenie...
tak buď jedno nebo druhý. Ale třeba se sem MCR ani nedostanou. Byli otráveni, Mikey načas je opustil, Gee si udělal něco se žebrem, Bob má zlomenou nohu, Frank je pořád nemocnej a co Ray? Tak na to si musíme ještě počkat.
no fakt? chudaci...
Byli otráveni ... - no najprv my to znelo akoze otroveni, ale to asi nie...
Byli otráveni ... - no najprv my to znelo akoze otroveni, ale to asi nie...
na LP bych taky chtěla jít a ne jenom proto, že tam budou i 30 STM v poslední době mám takovej pocit, že se víc těším na BT než na MCR a Mikey mě dost zklamal
Hmm 4 super kapely v Praze a já neuvidím nic
Lucca- SP fan
-
já to mam asi taky tam .ifuska19 napsal:na LP bych taky chtěla jít a ne jenom proto, že tam budou i 30 STM v poslední době mám takovej pocit, že se víc těším na BT než na MCR a Mikey mě dost zklamal
ja by som isla na obidva... aj hocikam inde, nemecko, vieden, vsade...
otroveni je ze ked proste jed sa mu dostane do tela... chapes?
otroveni je ze ked proste jed sa mu dostane do tela... chapes?
Stalo se to v nějaký restauraci....já proti Mikeymu nic nemam, ale hodně lidí naštval, protože si vzal volno a momentálně nekoncertuje. Takže ani v Praze nebude............................. A teď je na ocku crazyyyyyyyyyyyy
dnes davali rock chart... cize aj MCR. A prave som citala v casaku, ze nebude koncertovat. smo(n)la
som skusala prehovarat rodicov na koncert, ale asi nie... ale zacali sa vypytovat na gc , tak uvidime, co z toho bude (nadeje si ale radsej robit nebudem)
som skusala prehovarat rodicov na koncert, ale asi nie... ale zacali sa vypytovat na gc , tak uvidime, co z toho bude (nadeje si ale radsej robit nebudem)
Strana 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Strana 4 z 22
Povolení tohoto fóra: