Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 12 z 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Elliot Minor
Katík napsal:Na Elliotech jedu od rána do večera pokaždá to je stejný- EM, SP, UDG
Jo jo, koncík by bodnul jako praseti drbání
taky sem pod stolem posledni dobou mi ty tvoje hlasky taky chybely ale uz to vypada ze se vraci stary casy *klepu do dreva*
mam dojem ze to byla Jessica
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
no ja vim ze hrali Still figuring out, Running away, The white one is evil, Parallel words a tu Jessicu .. ale nevim jak to hrali po sobe..
mozna PW byla prvni... nevim no..
mozna PW byla prvni... nevim no..
Kokos(ka)- SP member
-
oni hrali jen 5? asi jo... to uz je tak davno poporade bych to urcite nedokazala poskladat
Jee no Elliotci, sluníčka naše.. <3 Poslouchám neustále dokola... ^^
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
ja bcyh rekla ze hrali jen 5 ale nejsem si jista podle toho Set listu kterej sem videla jich melo bejt 6 -> ale teda tu She's getting around nehrali !
Kokos(ka)- SP member
-
joooooooooooooooooooo? fíha tak to si vubec nepamatuju!! tak to je síla.. mmnt ja si ju musim pustit
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:joooooooooooooooooooo? fíha tak to si vubec nepamatuju!! tak to je síla.. mmnt ja si ju musim pustit
Nejsi sama, taky si ji nepamatuju ...možná to bude tím, že jsem tu písničku předtím neznala...
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
Možná už jste to všeci viděli, ale je to hrubé jak tu písničku přezpívali https://www.youtube.com/watch?v=_6JiLWQ5h9Q&feature=related
ericka- SP beginner
-
heh jo... dobré je, jak se u toho smějou
ericka- SP beginner
-
Guiltylka napsal:Katík napsal:Na Elliotech jedu od rána do večera pokaždá to je stejný- EM, SP, UDG
taky sem pod stolem posledni dobou mi ty tvoje hlasky taky chybely ale uz to vypada ze se vraci stary casy *klepu do dreva*
jaký moje hlášky ??
Baruuu: to víš že bych tě vyhrabala, ale doufám, že jsu vysávala a nemáš tam prach a bordýlek...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Na Elliotech jedu od rána do večera pokaždá to je stejný- EM, SP, UDG
jaký moje hlášky ??
Baruuu: to víš že bych tě vyhrabala, ale doufám, že jsu vysávala a nemáš tam prach a bordýlek...
treba "praseti drbani" ty dycky nejak zaperlis
Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Na Elliotech jedu od rána do večera pokaždá to je stejný- EM, SP, UDG
jaký moje hlášky ??
treba "praseti drbani" ty dycky nejak zaperlis
To vždycky řikám mámě když chci třeba na zábavu.. žě by mi ta zábava a to pivečko bodlo jako praseti drbání... nebo že se to ke mně hodí jak k praseti zakroucenej vocas
Katík- SP member
-
na tom setlistu je napsaný "Amsterdam" ne? třeba to ale hráli tak i u nás.. ale první byla určitě Still Figuring Out to vím úplně nejvíc jistě..
Fabiola napsal:na tom setlistu je napsaný "Amsterdam" ne? třeba to ale hráli tak i u nás.. ale první byla určitě Still Figuring Out to vím úplně nejvíc jistě..
jj hrali presne to iste, skoro vsade myslim
EM CZ Street team poslal na MS takovejhle bulletin, myslim ze za pokus to urcite stoji, ale mocmtomu neverim kazdopadne to zkusime,ne?
chcete, aby Ellioti zase v prosince přijeli?? táákže Ivet a jedna holka ze Slovenska měli spásný nápad!
budeme je bombardovat comenty, aby k nám přijeli
je to možná trochu...umm...otravné, ale třeba to zapůsobí...takže buď hned teď jděte a nějaký coment napište...nebo pokud nemůžete tak zítra v přesně v 19:00 nějaký koment napište...nebude vadit, když to bude o několik minutz později, ale hlavně, že tam bude jasně vidět slovo PRAGUE nebo CZECH REPUBLIC
so let..s do it
tess
chcete, aby Ellioti zase v prosince přijeli?? táákže Ivet a jedna holka ze Slovenska měli spásný nápad!
budeme je bombardovat comenty, aby k nám přijeli
je to možná trochu...umm...otravné, ale třeba to zapůsobí...takže buď hned teď jděte a nějaký coment napište...nebo pokud nemůžete tak zítra v přesně v 19:00 nějaký koment napište...nebude vadit, když to bude o několik minutz později, ale hlavně, že tam bude jasně vidět slovo PRAGUE nebo CZECH REPUBLIC
so let..s do it
tess
Tak to z nás umřou....
Katík- SP member
-
to jo
Katík- SP member
-