Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Elliot Minor
dobra fotka alex tak moc ne, ale Ali fest
hele a odkad je ta fotka??? neprobehl ten koncert ve spodarech, ze ne
hele a odkad je ta fotka??? neprobehl ten koncert ve spodarech, ze ne
to som cmajzla na MS jednej holke dneska som si ju totiz pridavala medzi friends aj sme si pisali, tiez sa vola Michelle ako ty a ma uplne dokonaly default, taku sialenu foto s Alexom, urcite vies ktora to je, ona im hodne pise comments a tak a ma koooopec ich fotiek z koncikov, niektore uplne luxusne
to je fotka z backstage po konciku myslim...
to je fotka z backstage po konciku myslim...
jj, vim kterou holku myslis ta me stve ja ji tak strasne zavidim!!
ale je dobre ze ji "corujes" fotky musis nas tady zasobit
me stvou s tim koncertem v boxerkach co ho slibili a este nebyl vis co myslim... rekli ze kdyz se s jejich albem dostanou do top 10 tak ten koncik zahraji jen v boxerkach a nic...
me stvou s tim koncertem v boxerkach co ho slibili a este nebyl vis co myslim... rekli ze kdyz se s jejich albem dostanou do top 10 tak ten koncik zahraji jen v boxerkach a nic...
To je ale smůla co?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:To je ale smůla co?
no to teda jo stejne by ten koncert byl v anglii a ja bych tam nemohla, ale nedrzi slovo!!!
Guiltylka napsal:Katík napsal:To je ale smůla co?
no to teda jo stejne by ten koncert byl v anglii a ja bych tam nemohla, ale nedrzi slovo!!!
Tak třeba jindy
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Guiltylka napsal:jj, vim kterou holku myslis ta me stve ja ji tak strasne zavidim!!
ono to neni vlastne holka, ma uz 38!!!! ale je velmi mila ma verejny profil tak sa jej tam na tie fotky kludne chod kuknut inak to s koncertom v boxerkach si nepamatam ale pacil by sa mi taky koncik inak deti nezabudnite za nich hlasovat v Kerrang Awards!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:
http://www.kerrangawards.com/kerrangawards/vote-bestbritishnewcomer.shtml
to si pis ze pro ne hlasuju aji za SP, ale to v jinych kategoriich
hey pred chvili sem si cetla jeji komeny na tvym profilu a uplne me to zaskocilo jak psala ze ma deti a tak ja fakt myslela ze ji je kolem 20, to je brutalni, takova fanynka
hey pred chvili sem si cetla jeji komeny na tvym profilu a uplne me to zaskocilo jak psala ze ma deti a tak ja fakt myslela ze ji je kolem 20, to je brutalni, takova fanynka
presne, ja som ju tiez predtym nemusela, som si myslela ze to je nejaka teenagerka ale potom som narazila na jej profil a uplne mi padla sanka a som si ju pridala
hovorila ze tento rok pojde este na dva ich konciky, v septembri a novembri... takze nove fotky budu az vtedy ale kludne si pridaj
fakt???
jezismarja toe skvely
na jejich ms este nic neni, ale verim ti jaaaa, juuuuhuuuu to je nejlepsi zprava, dekujuuu domul, uplne jsi mi zlepsila naladu
jezismarja toe skvely
na jejich ms este nic neni, ale verim ti jaaaa, juuuuhuuuu to je nejlepsi zprava, dekujuuu domul, uplne jsi mi zlepsila naladu
nemas zac.
jsem ráda, že jsem ti zlepšila náladu
taky jsem si všimla, že o tom na jejich MS nic není, ale mám to z dobrýho zdroje. S panem Vlčkem jsem se poznala i v backstage na SP a je moc milý a řek, že se mu líbí, jak vedu sp.cz
jsem ráda, že jsem ti zlepšila náladu
taky jsem si všimla, že o tom na jejich MS nic není, ale mám to z dobrýho zdroje. S panem Vlčkem jsem se poznala i v backstage na SP a je moc milý a řek, že se mu líbí, jak vedu sp.cz
na ty ellioty sice nebudu moct ale tak co uz..
btw.: domi me se taky libi jak vedes SP.cz
Hanča napsal:na ty ellioty sice nebudu moct ale tak co uz..
jsem ti vděčná
Basmen napsal:reknete my nejake jejich dobre pisnicky at vim jestli jet nebo nejet
Stáhni si celý cd... mě přídou v poho všechny
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
SP_Kiki_SP napsal:Basmen napsal:reknete my nejake jejich dobre pisnicky at vim jestli jet nebo nejet
souhlasim.
barča někam myslim dávala odkaz.
okSP_Kiki_SP napsal:Basmen napsal:reknete my nejake jejich dobre pisnicky at vim jestli jet nebo nejet
mě nějak na tom koncertě nezaujali, až na toho týpka co se furt tlemil ale když nějaká dobrá duše dá znovu odkaz na cd, tak bych taky nejspíš jela
Jeeee Ellioti....!! ja nebudu moct..... ale pak mi musite rict jaky to bylo kdo se tam chystate.....a musite toho hrozne moc vyfotit at z toho taky neco mam....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
ludia, ked mi to vcera Domca napisala na MS som myslela ze dostanem infart co by sme bez teba robili!!!!!!!!!!!
tie odkazy tu su, niekde v tejto teme medzi prvymi prispevkami, myslim ze ich vtedy niekde vyhrabala Simca a pesnicky maju skvele uplne vsetky
tie odkazy tu su, niekde v tejto teme medzi prvymi prispevkami, myslim ze ich vtedy niekde vyhrabala Simca a pesnicky maju skvele uplne vsetky
Barco konecne ses toho Alexe dockala.....Barča napsal:ludia, ked mi to vcera Domca napisala na MS som myslela ze dostanem infart co by sme bez teba robili!!!!!!!!!!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: