SRAZ V BRNĚ! 28.června
+19
n.i.k.y
fialmi
green_face
Noglues
ericka
jannie
Lu_cy
Gela
AlenkA
Kokos(ka)
Guiltylka
52martina
Katík
Fabiola
Pet
Kaczenka
Barča
Kitty
Domulka
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 6 z 12
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: SRAZ V BRNĚ! 28.června
musim? me se s tim vsim nechce tahat. nedela mi problem sedet na trave pokud tam teda nebudou hovinka
ale udelala jsem cokoladovy muffiny, snad mi je segra do zitra nesezere
ale udelala jsem cokoladovy muffiny, snad mi je segra do zitra nesezere
já jsem chtěla vzít deku, ale nevím jak bych to tam táhla ... tak vezmu aspoň větší osušku
jeeee....lidicky....tak jak bylo na srazu...?? povidejte....chci slyset vsechny detaily....!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
jooo bylo to super, ale mě se to nechce povídat
přišel tam můj taťka a tak nám nafotil něco jako photoshoot ze srazu různý fotky třeba jak všichni děláme jeden velkej JUMP na poli, nebo jak jsme všichni vylezli na takou prolízačku fakt dobrý fotky akorát je teprv taťka nahrává na net
přišel tam můj taťka a tak nám nafotil něco jako photoshoot ze srazu různý fotky třeba jak všichni děláme jeden velkej JUMP na poli, nebo jak jsme všichni vylezli na takou prolízačku fakt dobrý fotky akorát je teprv taťka nahrává na net
juuu tak to bude parada....skoda ze sem si s vama taky neudelala jump na poli pak sem ty fotky urco hod.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Taky se těším na ty fotky
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
jeee...vy ste se meli ten Jump to bych chtela videt. pak sem dejte fotky skoda ze sem nemohla jet taky tak snad priste no. ale hlavne ze ste si to uzilii
ericka napsal:Taky se těším na ty fotky
si ma teraz uplne zmiatla, ja som si myslela ze ty si ta Peťa co bola na zraze ale ked tu mas meno ericka, tak kto bolo potom to dievca s naramkom Simple Plan???
Barča napsal:ericka napsal:Taky se těším na ty fotky
si ma teraz uplne zmiatla, ja som si myslela ze ty si ta Peťa co bola na zraze ale ked tu mas meno ericka, tak kto bolo potom to dievca s naramkom Simple Plan???
No jo já to mám takové matoucí no ...jo jmenuju se Peťa, takže jsem to já ...jináč ericka je jen přezdívka, kterou používám no....tak se omlouvám za zmatky....
ericka- SP beginner
-
Barčo, vzala jsem tam s sebou i ty UNO karty ale nakonec na to nedošlo škoda mohli jsme si zahrát
Jee UNO jsem nikdy nehrála
ericka- SP beginner
-
ahaaa, tak dakujem za vysvetlenie, uz mi je vsetko jasne Kitty to je fakt skoda ze sme nehrali!!!! ja som na to uplne zabudla ze tam tie karty mas!!! ale tak nevadi, na dalsom zraze snad inak ja uz som moje fotky poslala Domci, na MS zatial nic davat nejdem lebo som leniva
Barča: jn musím vysvětlovat, když to mám tak blbě vymyšlený ....Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala...jste super lidi!
ericka- SP beginner
-
Teeeeda...koukám, že to stálo za to já jsem se taky měla skvěle
I když ne tak jako s váma....
I když ne tak jako s váma....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
pockej Katí ty si na tom srazu nebyla...?? ja myslela ze jo...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Taky sem si pátek i sobotu parádně užila, oba 2 dny sem se dostala domu až v noci nák.. UNO je uplně bezva hra, hráli sme to poslední dny ve škole když sme neměli co dělat..
Strašně ráda bych na další sraz, ale pro mě je asi nejpřijatelnější ta Praha, a ani tam bych sama asi nemohla, ale to bych se pokusila dořešit..
Strašně ráda bych na další sraz, ale pro mě je asi nejpřijatelnější ta Praha, a ani tam bych sama asi nemohla, ale to bych se pokusila dořešit..
n.i.k.y napsal:pockej Katí ty si na tom srazu nebyla...?? ja myslela ze jo...
Nn nebyla....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ericka napsal:Barča: jn musím vysvětlovat, když to mám tak blbě vymyšlený ....Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala...jste super lidi!
ja mam tieto zrazy strasne rada vsetci su tam vzdy super inak vies co? som sa rozhodla ze si cez prazdniny tiez spravim taky naramok ako mas ty teda nie uplne taky isty, ale podobny ale budem musiet zalovit v pamati ze ako sa to robi lebo uz som straaaaaasne davno ziaden naramok nerobila... ked tak potom budem chodit k tebe konzultovat
hey fotecky na Barcinym a Domcinym MS jsou uplne suprove!!! bylo to skvely
Barča napsal:a tiez tie od Kitty ocina, vo velkom rozliseni, su uplne nadherne!!!!
kde jsou? ja je este nevidela
Guiltylka napsal:Barča napsal:a tiez tie od Kitty ocina, vo velkom rozliseni, su uplne nadherne!!!!
kde jsou? ja je este nevidela
ja som sa vcera uz nevedela dockat tak mi Domca poslala adresu kde ich Kitty tatino dal, ale asi ju uz nemam, som si ich totiz postahovala do kompu a potom som to zavrela...
ajo tak, ja to snad jeste chvilku vydrzim , doufam ze to domca hodi na web co nejdriv
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 6 z 12
Povolení tohoto fóra: