SRAZ V BRNĚ! 28.června
+19
n.i.k.y
fialmi
green_face
Noglues
ericka
jannie
Lu_cy
Gela
AlenkA
Kokos(ka)
Guiltylka
52martina
Katík
Fabiola
Pet
Kaczenka
Barča
Kitty
Domulka
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: SRAZ V BRNĚ! 28.června
Guiltylka napsal:ericka napsal:Guiltylka napsal:ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
asi si vemu SP triko ale pokud bude takovy horko jako prave ted tak mozna ne, protoze v cernym triku bych to celej den neprezila
Jj...ty vedra jsou hrozný ...těžko říct jaký bude počasí
hlavne aby nebyla nejaka bourka, to by bylo zly
To snad neee
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
Škoda, že tam nemohu
green_face- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 49
Registration date : 15. 02. 08
nápodobněgreen_face napsal: Škoda, že tam nemohu
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
a tak vezmu si placku no :D:D bohužel nic jineho ZATIM nemam...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
No tak to se nemáš noGuiltylka napsal:me se moje SP placka ztratila na koncerte
fialmi- SP fan
-
Kokos(ka) napsal:a tak vezmu si placku no :D:D bohužel nic jineho ZATIM nemam...
A budeš si objednávat? a z kama?....
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
fialmi napsal:No tak to se nemáš noGuiltylka napsal:me se moje SP placka ztratila na koncerte
nojo, me nenapadlo ze by mi mohla spadnout, ale v te tlacenici ani neni cemu se divit mela jsem ji asi tak 2 hodiny, sem ji dostala pred koncertem, uz ani nvm jak vypadala
ja sem cetla na blogu nejake holky jak tam machrovala ze byla na koncerte SP a ze vzdycky kdyz nekdo v te tlacenici mel na batohu nebo nekde placky sp tak ze je brala......hej tos to je naka kravka....takovydle lidi nemam rada
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:ja sem cetla na blogu nejake holky jak tam machrovala ze byla na koncerte SP a ze vzdycky kdyz nekdo v te tlacenici mel na batohu nebo nekde placky sp tak ze je brala......hej tos to je naka kravka....takovydle lidi nemam rada
tak to jestli ta holka nekecá tak to musí bejt pěkná kr...No taky tyhle lidi nemusim
fialmi- SP fan
-
Guiltylka napsal:fialmi napsal:No tak to se nemáš noGuiltylka napsal:me se moje SP placka ztratila na koncerte
nojo, me nenapadlo ze by mi mohla spadnout, ale v te tlacenici ani neni cemu se divit mela jsem ji asi tak 2 hodiny, sem ji dostala pred koncertem, uz ani nvm jak vypadala
Jo tak to máš dobrý 2 hodiny tak to je dlouhá doba to se ti ani nedivim že jsi jí stratila
fialmi- SP fan
-
n.i.k.y napsal:ja sem cetla na blogu nejake holky jak tam machrovala ze byla na koncerte SP a ze vzdycky kdyz nekdo v te tlacenici mel na batohu nebo nekde placky sp tak ze je brala......hej tos to je naka kravka....takovydle lidi nemam rada
tak to musi byt prvotridni mrcha ja ji mela na triku takze toho bych si vsimla ale takovyhle lidi taky nesnasim, jeste si mysli jak je dobra a chlubi se tim... to nepochopim
Aaaaaaaa Tu holku bych asi vlastnoručně přiškrtila,ale doufám,že jí ty placky taky někdo vezme když už..
jj..tak ta musel byt uplne blba. si to treba nekdo objedna na netu a ona mu to slohne..to by me uplne nastvala..a este si to napise na blog
ja som si tu placku radsej ani nepripinala lebo som si bola ista ze by mi niekde vypadla, tam to zapinanie sa mi nejako nezdalo... inak som (uz celkom davno ale vam som este asi nehovorila) zistila ze v Brne v Indies maju trika SP. teda triko, jedno som tam videla visiet, take s dlhym rukavom z metalshopu...
jo??? a kde to je ten obchod??Barča napsal:ja som si tu placku radsej ani nepripinala lebo som si bola ista ze by mi niekde vypadla, tam to zapinanie sa mi nejako nezdalo... inak som (uz celkom davno ale vam som este asi nehovorila) zistila ze v Brne v Indies maju trika SP. teda triko, jedno som tam videla visiet, take s dlhym rukavom z metalshopu...
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Noglues napsal:jo??? a kde to je ten obchod??Barča napsal:ja som si tu placku radsej ani nepripinala lebo som si bola ista ze by mi niekde vypadla, tam to zapinanie sa mi nejako nezdalo... inak som (uz celkom davno ale vam som este asi nehovorila) zistila ze v Brne v Indies maju trika SP. teda triko, jedno som tam videla visiet, take s dlhym rukavom z metalshopu...
to triko je dievcenske ale je to v Indies shope, na Postovskej, nepoznas?
sakrááá, ale ten obchod fakt neznám(teda asi, páč nemám zrovna paměť na ména, až budu v Brně, tak se tam skusím podívat)Barča napsal:Noglues napsal:jo??? a kde to je ten obchod??Barča napsal:ja som si tu placku radsej ani nepripinala lebo som si bola ista ze by mi niekde vypadla, tam to zapinanie sa mi nejako nezdalo... inak som (uz celkom davno ale vam som este asi nehovorila) zistila ze v Brne v Indies maju trika SP. teda triko, jedno som tam videla visiet, take s dlhym rukavom z metalshopu...
to triko je dievcenske ale je to v Indies shope, na Postovskej, nepoznas?
Noglues- SP girlfriend
-
ahaaa. no ten Indies je celkom znamy, a ja tam som kazdu chvilu, tam chodim kupovat vsetky listky a pytat plagaty a tak si ma uz ten ujo pamata
tak tam musím zajít na 100%Barča napsal:ahaaa. no ten Indies je celkom znamy, a ja tam som kazdu chvilu, tam chodim kupovat vsetky listky a pytat plagaty a tak si ma uz ten ujo pamata
Noglues- SP girlfriend
-
dneska sem ten obchod obcházel, ale nevím, kterej to je, a nikdy sem v něm nebyl
Noglues- SP girlfriend
-
Baru myslíš ten jak si mi říkala že si tam mám jít koupit lístky na LP? jo no on není moc poznat, není tam milion nápisů že je to ten INDIES obchod, ale poznáš to podle hodně plakátů za výlohou
jo, to znam, taky to vezmu kdyz nezapomenu prece jen tam ma byt pres 30 lidi wow
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 5 z 12
Povolení tohoto fóra: