SRAZ V BRNĚ! 28.června
+19
n.i.k.y
fialmi
green_face
Noglues
ericka
jannie
Lu_cy
Gela
AlenkA
Kokos(ka)
Guiltylka
52martina
Katík
Fabiola
Pet
Kaczenka
Barča
Kitty
Domulka
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: SRAZ V BRNĚ! 28.června
Ano, ano, ANO !! Nemůžu se dočkat <3Fabiola napsal:Juu tak s Gelůnou jedem!
Ale musim to ňák vymyslet s těma místenkama..
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
hoj a jak dlouho asi bude ten sraz trvat?..nebo aspoň jak dlouho trvaly ty předešlé srazy? (abych věděla kdy si mám hledat busy...)
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
Kitty napsal:můžeš odejít kdy budeš chtít
To jo, ale kdy odejde většina?
ericka- SP beginner
-
na konci???ericka napsal:Kitty napsal:můžeš odejít kdy budeš chtít
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Noglues napsal:na konci???ericka napsal:Kitty napsal:můžeš odejít kdy budeš chtít
A kdy je konec?
ericka- SP beginner
-
já nevím sem eště na žádným nebylericka napsal:Noglues napsal:na konci???ericka napsal:Kitty napsal:můžeš odejít kdy budeš chtít
A kdy je konec?
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Taky bych to potřebovala vědět, kvůli místence..Noglues napsal:já nevím sem eště na žádným nebylericka napsal:Noglues napsal:na konci???ericka napsal:Kitty napsal:můžeš odejít kdy budeš chtít
A kdy je konec?
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
ericka napsal:hoj a jak dlouho asi bude ten sraz trvat?..nebo aspoň jak dlouho trvaly ty předešlé srazy? (abych věděla kdy si mám hledat busy...)
no.. skutečně odejít můžeš kdy chceš.. v Brně jsme měli zatím jen jeden sraz, takže jako já tam s váma klidně budu až do půlnoci.. jindy to bylo v Praze, takže to jsme odjeli tehdy, když nám jel bus domů...
ale minulý brněnský sraz myslím končil tak... o páté? o šesté?
ale opravdu to záleží jen na vás
Domulka napsal:ericka napsal:hoj a jak dlouho asi bude ten sraz trvat?..nebo aspoň jak dlouho trvaly ty předešlé srazy? (abych věděla kdy si mám hledat busy...)
no.. skutečně odejít můžeš kdy chceš.. v Brně jsme měli zatím jen jeden sraz, takže jako já tam s váma klidně budu až do půlnoci.. jindy to bylo v Praze, takže to jsme odjeli tehdy, když nám jel bus domů...
jj tak dík za info...
ericka- SP beginner
-
ericka napsal:Domulka napsal:ericka napsal:hoj a jak dlouho asi bude ten sraz trvat?..nebo aspoň jak dlouho trvaly ty předešlé srazy? (abych věděla kdy si mám hledat busy...)
jj tak dík za info...
mno nemáš zač..
Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
ericka- SP beginner
-
ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
jee ty ides na zraz? tak to sa tam uvidime no na minulom zraze mali ludia tricka SP alebo RM ale nie vsetci... ja asi nic SP na sebe mat nebudem... po tych vsetkych koncertoch budem rada ak vyhrabem niekde nieco ciste ale ten naramok si urcite vezmi som nan zvedava
Barča napsal:ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
jee ty ides na zraz? tak to sa tam uvidime no na minulom zraze mali ludia tricka SP alebo RM ale nie vsetci... ja asi nic SP na sebe mat nebudem... po tych vsetkych koncertoch budem rada ak vyhrabem niekde nieco ciste ale ten naramok si urcite vezmi som nan zvedava
Jo jedu ...náramek si vezmu, ale je nic moc, ale to neva... hlavně něco
ericka- SP beginner
-
já si beru jako vždycky RM triko a SP placku Sebíkovu šálu teď v létě nebudu tahat žeo a nebo si mužu ještě jenom to batohu přibalit to tričko z koncertu .. takový to velký zelený co říkate?
Kitty napsal:já si beru jako vždycky RM triko a SP placku Sebíkovu šálu teď v létě nebudu tahat žeo a nebo si mužu ještě jenom to batohu přibalit to tričko z koncertu .. takový to velký zelený co říkate?
Jo super! můžeš ty trika střídat
ericka- SP beginner
-
jasně pujdeš po ulici a nejednou: hele já si vyměnim triko.. a převlíkneš se tam
ericka- SP beginner
-
ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
asi si vemu SP triko ale pokud bude takovy horko jako prave ted tak mozna ne, protoze v cernym triku bych to celej den neprezila
Guiltylka napsal:ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
asi si vemu SP triko ale pokud bude takovy horko jako prave ted tak mozna ne, protoze v cernym triku bych to celej den neprezila
Jj...ty vedra jsou hrozný ...těžko říct jaký bude počasí
ericka- SP beginner
-
ericka napsal:Guiltylka napsal:ericka napsal:Berete si na sraz něco se Simple Plan? např. tričko a tak? ...já bohužel nic nemám ... možná tak náramek vlastní výroby
Jj...ty vedra jsou hrozný ...těžko říct jaký bude počasí
hlavne aby nebyla nejaka bourka, to by bylo zly
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 4 z 12
Povolení tohoto fóra: