GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: GC
som bola u kamosky a mala morca sa volalo kiko, som ho premenovala na mike. potom dosla dalsia kamoska sme sa zacali vadit ze ci bude billie joe or mike, a nakoniec sme sa dohodli na frankiem.
Já jen že tady jsou ty autogrami http://sandy-punk.blog.cz/0707/good-charlotte-autogrami
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
V Berlíně vzít ale měla jsem i svůj a ve Vídni svůj
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
Benji na blond? tak to už je i na mě moc
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
mam jenom s modrými vlasy, ale je v druhym PC. zkusim jí najít na netu a blond by tam taky něco mohlo být.
Taky se mohl tvářit trošku líp .
tohle mu už sluší víc:
nebo tohle je taky dobrý
atd. to bych sem mohla dát kupu pěknejch fotek . prostě modrá nee a na Joelovi zas nee zelená. hlavně účes a la prachy. to je děs . To jsem sice nenašla(zatim), ale prý měl ještě horší účes: "Talk us through your worst haircut.
My high-school-graduation picture is pretty bad. I was into Green Day and Rancid, and I cut my hair real short and dyed it green and blue. I wasn’t going to graduate, and my mom was crying, so I went to night school with all the pregnant girls, to get my credits. I bleached my hair to look presentable for graduation, and it turned out orange." ono to je celý vtipný(přehánim - jsem se asi zcvokla ). můžete si to přečíst tady: http://www.blender.com/guide/articles.aspx?id=2595
Taky se mohl tvářit trošku líp .
tohle mu už sluší víc:
nebo tohle je taky dobrý
atd. to bych sem mohla dát kupu pěknejch fotek . prostě modrá nee a na Joelovi zas nee zelená. hlavně účes a la prachy. to je děs . To jsem sice nenašla(zatim), ale prý měl ještě horší účes: "Talk us through your worst haircut.
My high-school-graduation picture is pretty bad. I was into Green Day and Rancid, and I cut my hair real short and dyed it green and blue. I wasn’t going to graduate, and my mom was crying, so I went to night school with all the pregnant girls, to get my credits. I bleached my hair to look presentable for graduation, and it turned out orange." ono to je celý vtipný(přehánim - jsem se asi zcvokla ). můžete si to přečíst tady: http://www.blender.com/guide/articles.aspx?id=2595
chtěla bych se zeptat jestli nemáte stáhnuté to video jak tam benji a joel předváďajů mary kate a ashley? ono to totiž na youtube už není...
ono to tam už není? no tak to potom nevim. zkus aol sessionKuci napsal:chtěla bych se zeptat jestli nemáte stáhnuté to video jak tam benji a joel předváďajů mary kate a ashley? ono to totiž na youtube už není...
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Povolení tohoto fóra: