GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: GC
jo a víte, jak mi to připadá? Ještě když Benj chodil se Sophie, tak Joel chtěl, aby Sophie byla kmotrou Harlow a Nicole samozřejmě chtěla za kmotru Paris. A teď když je Paris i přítelkyně Benje, má o hodně větší šanci být kmotrou Harlow. Chudák dítě. Nechci jí vidět za dvacet let. Co z ní vyroste .
jj chudák bude mít teda kolem sebe blbí lidi a na tý 1. fotce je fakt Paris jak kdyby já nevim co a přitom je tam taková rozmázlá
No hlavně má strašně rozmááááázlej mozek (teda ten malej kousek mozku kterej má(kde jsou jen večírky, moda a chlapy)
presne takto na to tez cumim !! to si snad dela srandu ne?!!Barča napsal:Benji a Paris
môj mozog to odmieta spracovať...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
správně by jejich osobní životy neměly ovlivnit můj názor a pocity z jejich muziky, bohužel se tak děje. tohle je fakt už moc. dokonce už i byli na jídle s jeho mamkou. chudák pani. nejdřív Nicole, ale ta je v pohodě, a teď i Paris. Já bych nemohla s níst ani malilinkatý soustíčko .
Vždycky se snažim stát stranou a nepomlouvat lidi, který neznám osobně, ale u ní to prostě nejde.
Vždycky se snažim stát stranou a nepomlouvat lidi, který neznám osobně, ale u ní to prostě nejde.
Jedna pěkná zpráva: Billy se oženil !
a na netu se objevily scany z časopisů, kde jsou nádherné fotky malé Harlow a i pěkný rozhovor
a na netu se objevily scany z časopisů, kde jsou nádherné fotky malé Harlow a i pěkný rozhovor
Baru, už to mám stáhlý napsala jsem kamarádovi a on mi to stáhnul a pak přeposlal
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Na té fotce mi přijde rozkošný spíš on než ta malinká
Katík- SP member
-
Katík napsal:Na té fotce mi přijde rozkošný spíš on než ta malinká
to máš pravdu, obaja sú tam rozkošní
nadherna nadhernaa nadhernááá a nadherny
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
To jo, asi ...
Katík- SP member
-
Barča napsal:keď budú mať Pie a Lachelle bábetko to bude určite kráááásne
mno tak když je hezká mamina i taťulda ( to zní jak kdyby mu mělo být 40 ) tak to přece nebude nějaky obluďátko to je jasný
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Povolení tohoto fóra: