Fooootbaaaaal
+4
Katík
Noglues
Hanča
n.i.k.y
8 posters
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fooootbaaaaal
tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
tak hlavně ať něco seženešn.i.k.y napsal:tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
diky,budu se snazit....Noglues napsal:tak hlavně ať něco seženešn.i.k.y napsal:tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to se snaž, konkurence je velkán.i.k.y napsal:diky,budu se snazit....Noglues napsal:tak hlavně ať něco seženešn.i.k.y napsal:tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
Noglues- SP girlfriend
-
ale co ty tady....ja ze zijes jenom v noci....Noglues napsal:to se snaž, konkurence je velkán.i.k.y napsal:diky,budu se snazit....Noglues napsal:tak hlavně ať něco seženešn.i.k.y napsal:tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
jj konkurence je hodne velka.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já žiju furt, jinak bych byl mrtvej... dneska právě sem tu skoro celej den, akorát teď sem se byl konečně ostříhat, tak sem potom skočil i semn.i.k.y napsal:ale co ty tady....ja ze zijes jenom v noci....Noglues napsal:to se snaž, konkurence je velkán.i.k.y napsal:diky,budu se snazit....Noglues napsal:tak hlavně ať něco seženešn.i.k.y napsal:tyjo to zni slozite.....ale mas to dobry....ja asi uz zacnu shanet brigadu na pristi prazdniny.....Noglues napsal:budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
jj konkurence je hodne velka.....
a konkurence je všude, ikdyž třeba chceš být debil
Noglues- SP girlfriend
-
no jo,ale tim debilem bych byt nechtela.... ale prave uz chci zacit neco shanet co nejdriv pac tesne pred prazdninama uz nic nesezenu....a ty mas to s tim kodovani uz ted nebo to mas domluveny dopredu....??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
taky bych nechtěl být debilem, ikdyž si tak občas připadám jestli to klapne, tak začínám zítra nebo pozítří a musím to stihnout do měsícen.i.k.y napsal:no jo,ale tim debilem bych byt nechtela.... ale prave uz chci zacit neco shanet co nejdriv pac tesne pred prazdninama uz nic nesezenu....a ty mas to s tim kodovani uz ted nebo to mas domluveny dopredu....??
Noglues- SP girlfriend
-
aha....tak to uz celkem brzo......neboj to stihnes....kdyz to hodis na prvni misto v Do it listu.....Noglues napsal:taky bych nechtěl být debilem, ikdyž si tak občas připadám jestli to klapne, tak začínám zítra nebo pozítří a musím to stihnout do měsícen.i.k.y napsal:no jo,ale tim debilem bych byt nechtela.... ale prave uz chci zacit neco shanet co nejdriv pac tesne pred prazdninama uz nic nesezenu....a ty mas to s tim kodovani uz ted nebo to mas domluveny dopredu....??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no to hodím, když sou za to penízen.i.k.y napsal:aha....tak to uz celkem brzo......neboj to stihnes....kdyz to hodis na prvni misto v Do it listu.....Noglues napsal:taky bych nechtěl být debilem, ikdyž si tak občas připadám jestli to klapne, tak začínám zítra nebo pozítří a musím to stihnout do měsícen.i.k.y napsal:no jo,ale tim debilem bych byt nechtela.... ale prave uz chci zacit neco shanet co nejdriv pac tesne pred prazdninama uz nic nesezenu....a ty mas to s tim kodovani uz ted nebo to mas domluveny dopredu....??
PS: díky za podporu
Noglues- SP girlfriend
-
áále neni zaco....Noglues napsal:no to hodím, když sou za to penízen.i.k.y napsal:aha....tak to uz celkem brzo......neboj to stihnes....kdyz to hodis na prvni misto v Do it listu.....Noglues napsal:taky bych nechtěl být debilem, ikdyž si tak občas připadám jestli to klapne, tak začínám zítra nebo pozítří a musím to stihnout do měsícen.i.k.y napsal:no jo,ale tim debilem bych byt nechtela.... ale prave uz chci zacit neco shanet co nejdriv pac tesne pred prazdninama uz nic nesezenu....a ty mas to s tim kodovani uz ted nebo to mas domluveny dopredu....??
PS: díky za podporu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
fakt jo?tak ten je fakt dobrej
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
nojo Nogiho oblibenec....fialmi napsal:n.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
fakt jo?tak ten je fakt dobrej
ne,Nogi nic proti nemu,ale tohle se mu fakt povedlo......
n.i.k.y- SP girlfriend
-
hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
Noglues- SP girlfriend
-
jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
Noglues- SP girlfriend
-
no vzdycky se to da na nekoho svyst.....Noglues napsal:eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
nn vždycky vyjde najevo pravdan.i.k.y napsal:no vzdycky se to da na nekoho svyst.....Noglues napsal:eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
Noglues- SP girlfriend
-
neee muze si za to sam.... Feeenin.....Noglues napsal:nn vždycky vyjde najevo pravdan.i.k.y napsal:no vzdycky se to da na nekoho svyst.....Noglues napsal:eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
hééj ty seš na něho zlá ale kdyby to udělal někdo jinej co...n.i.k.y napsal:neee muze si za to sam.... Feeenin.....Noglues napsal:nn vždycky vyjde najevo pravdan.i.k.y napsal:no vzdycky se to da na nekoho svyst.....Noglues napsal:eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
Noglues- SP girlfriend
-
heej ja na neho nejsem zla....ale Rosovi by se to urcite nestalo....Noglues napsal:hééj ty seš na něho zlá ale kdyby to udělal někdo jinej co...n.i.k.y napsal:neee muze si za to sam.... Feeenin.....Noglues napsal:nn vždycky vyjde najevo pravdan.i.k.y napsal:no vzdycky se to da na nekoho svyst.....Noglues napsal:eště aby nen.i.k.y napsal:jasne,jasne....Noglues napsal:hele nedíval jsem se, ale to určitě byla chyba toho jeho spoluhráčan.i.k.y napsal:Nogi nedival ses dneska na zpravy...?? ten tvuj oblibenec Fenin si podpalil byt kdyz griloval se spoluhracem na balkone....a pak si pry jeste zabouchli klice vevnitr takze pak hasici museli list dovnitr pres balkon..... no jo fotbalista....
ne,uznavam,ze to mohl byt ten jeho spoluhrac.....mozna
n.i.k.y- SP girlfriend
-
ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
Noglues- SP girlfriend
-
ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
n.i.k.y- SP girlfriend
-
ani ne, právě proto sem tuo ukončil ne??n.i.k.y napsal:ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
Noglues- SP girlfriend
-
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: