Fooootbaaaaal
+4
Katík
Noglues
Hanča
n.i.k.y
8 posters
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fooootbaaaaal
"levej neni,ale je to magor" tak to je dobry.....Noglues napsal:levej není, ale je to magorn.i.k.y napsal:rekla bych ze dostanem klepec....ale co uz.....ale sem zvedava co predvede Beckham.....me furt pride ze je uplne levej a este ma za to penize.....nepochopim.....Noglues napsal:to já taky schválně jak Rada dostane na prdeln.i.k.y napsal:Dneska pripravak Cesko-Anglie......uz se tesiim.....
fotbal mu de, ale on jde do USA, jen aby hrál ve nějakým filmu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
je to pravda, aby se přestal tolik věnovat fotbalu, kterej mu tak de(spíš šel) tak radši chce hrát v nějakým filmun.i.k.y napsal:"levej neni,ale je to magor" tak to je dobry.....Noglues napsal:levej není, ale je to magorn.i.k.y napsal:rekla bych ze dostanem klepec....ale co uz.....ale sem zvedava co predvede Beckham.....me furt pride ze je uplne levej a este ma za to penize.....nepochopim.....Noglues napsal:to já taky schválně jak Rada dostane na prdeln.i.k.y napsal:Dneska pripravak Cesko-Anglie......uz se tesiim.....
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
nj chyta hvezdny manyry.....ale me to je jedno....nemam ho rada....Noglues napsal:je to pravda, aby se přestal tolik věnovat fotbalu, kterej mu tak de(spíš šel) tak radši chce hrát v nějakým filmun.i.k.y napsal:"levej neni,ale je to magor" tak to je dobry.....Noglues napsal:levej není, ale je to magorn.i.k.y napsal:rekla bych ze dostanem klepec....ale co uz.....ale sem zvedava co predvede Beckham.....me furt pride ze je uplne levej a este ma za to penize.....nepochopim.....Noglues napsal:to já taky schválně jak Rada dostane na prdeln.i.k.y napsal:Dneska pripravak Cesko-Anglie......uz se tesiim.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
njn je to magor, snad na to jednou příjde(na fotbal ale už stejně bude pozdě)n.i.k.y napsal:nj chyta hvezdny manyry.....ale me to je jedno....nemam ho rada....Noglues napsal:je to pravda, aby se přestal tolik věnovat fotbalu, kterej mu tak de(spíš šel) tak radši chce hrát v nějakým filmun.i.k.y napsal:"levej neni,ale je to magor" tak to je dobry.....Noglues napsal:levej není, ale je to magorn.i.k.y napsal:rekla bych ze dostanem klepec....ale co uz.....ale sem zvedava co predvede Beckham.....me furt pride ze je uplne levej a este ma za to penize.....nepochopim.....Noglues napsal:to já taky schválně jak Rada dostane na prdeln.i.k.y napsal:Dneska pripravak Cesko-Anglie......uz se tesiim.....
taky ho nemám rád, stejně jako Ronaldina
Noglues- SP girlfriend
-
ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
Noglues- SP girlfriend
-
njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
zatím fotbal teda nic moc, ale teďka ta akce s Barošem, celkem dobrý
Noglues- SP girlfriend
-
juchůůů góóól *i love it* a ještě k tomu vlastní, teda tak napůl ale přece
Noglues- SP girlfriend
-
jeej ja sem se nejak zapomnela u telky.....jo ten prvni gol byl celkem po haluzi ale jinak dobry.....a 4 minuty pred koncem 2:1 to se mi celkem zamlouva...... Peta Cech se zatim vyznamenava......Noglues napsal:juchůůů góóól *i love it* a ještě k tomu vlastní, teda tak napůl ale přece
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já nevím mě přijde Rosa takovej divnej, ale fotbal umín.i.k.y napsal:jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
Noglues- SP girlfriend
-
neeeee.....jak mozou ti jarini dostat v nastaveni gol....??? a este to byl podle me vlastni....!! ale co uz tak aspon remiza dobra....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
njn ale to nasere takhle už skoro vyhrályn.i.k.y napsal:neeeee.....jak mozou ti jarini dostat v nastaveni gol....??? a este to byl podle me vlastni....!! ale co uz tak aspon remiza dobra....
Noglues- SP girlfriend
-
no prave...... ja uz sem se radovala ze sme vyhrali.....a nakonec dostanem gola....Noglues napsal:njn ale to nasere takhle už skoro vyhrályn.i.k.y napsal:neeeee.....jak mozou ti jarini dostat v nastaveni gol....??? a este to byl podle me vlastni....!! ale co uz tak aspon remiza dobra....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já se už taky skoro radovaln.i.k.y napsal:no prave...... ja uz sem se radovala ze sme vyhrali.....a nakonec dostanem gola....Noglues napsal:njn ale to nasere takhle už skoro vyhrályn.i.k.y napsal:neeeee.....jak mozou ti jarini dostat v nastaveni gol....??? a este to byl podle me vlastni....!! ale co uz tak aspon remiza dobra....
Noglues- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
n.i.k.y já mám taky nejradši Rosu a promiň Nogi,ale Fenina nesnáším,ještě že odešel z Teplic,jinak bych se asi zabila
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
jj Rosa je Rosa......Fenina nejak moc neznam,ale je to celkem sympatak.....ale jinak ja nemam rada Sionka,ten je schopnej zakoupnou aji o pulici caru....fialmi napsal:n.i.k.y napsal:jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
n.i.k.y já mám taky nejradši Rosu a promiň Nogi,ale Fenina nesnáším,ještě že odešel z Teplic,jinak bych se asi zabila
n.i.k.y- SP girlfriend
-
mě je to jedno že nesnášíš Fenina, já ho mám rád, podle mě hraje pěknej fotbalfialmi napsal:n.i.k.y napsal:jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
Noglues- SP girlfriend
-
prej zakopnou o půlící čárun.i.k.y napsal:jj Rosa je Rosa......Fenina nejak moc neznam,ale je to celkem sympatak.....ale jinak ja nemam rada Sionka,ten je schopnej zakoupnou aji o pulici caru....fialmi napsal:n.i.k.y napsal:jj....ja mam z nasich nejraci Rosu.....skoda toho zraneni,to si asi jeste nejakou dobu nezahraje.....Noglues napsal:tjn já mám asi nejvíc rád fenina, to je borec, škoda že za repre moc nehrajen.i.k.y napsal:njn.....to sou ti borci co machrujou a pak prd z toho......ale ja se jinak ve fotbale nijak nevyznam akorat vim ktery fotbalisty mam a nemam rada...... a uz zacli hrat,teprve ted zacne sranda.....Noglues napsal:to je taky pěknej vůl namyšlenej a neumí dát ani penaltun.i.k.y napsal:ja nesnasim Ronalda.....to je blb namyslenej.....
Noglues- SP girlfriend
-
no a ne...??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
Noglues- SP girlfriend
-
no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to já nevím já vlastně ani nevím jaký má číslo, takže ho na hřišti ani nepoznámn.i.k.y napsal:no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
Noglues- SP girlfriend
-
ja taky nevim jaky ma cislo ja ho poznam jenom podle obliceje,ale az nekdo zakopne o caru tak ver,ze je to Sionko....Noglues napsal:to já nevím já vlastně ani nevím jaký má číslo, takže ho na hřišti ani nepoznámn.i.k.y napsal:no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: