Fooootbaaaaal
+4
Katík
Noglues
Hanča
n.i.k.y
8 posters
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fooootbaaaaal
tak jo uz mlcim....konec debaty o Feninovi.....Noglues napsal:ani ne, právě proto sem tuo ukončil ne??n.i.k.y napsal:ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
jj konečně si uznala, že to nebyl onn.i.k.y napsal:tak jo uz mlcim....konec debaty o Feninovi.....Noglues napsal:ani ne, právě proto sem tuo ukončil ne??n.i.k.y napsal:ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
neeeeeeeeeeee.......!Noglues napsal:jj konečně si uznala, že to nebyl onn.i.k.y napsal:tak jo uz mlcim....konec debaty o Feninovi.....Noglues napsal:ani ne, právě proto sem tuo ukončil ne??n.i.k.y napsal:ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
n.i.k.y- SP girlfriend
-
tak ne no, mě stačí, že to vím ján.i.k.y napsal:neeeeeeeeeeee.......!Noglues napsal:jj konečně si uznala, že to nebyl onn.i.k.y napsal:tak jo uz mlcim....konec debaty o Feninovi.....Noglues napsal:ani ne, právě proto sem tuo ukončil ne??n.i.k.y napsal:ty se asi rad hadas co.....Noglues napsal:ok už to nebudu rozebírat, stejně by to dopadlo tak, že mám pravdu a Martin za to nemůže
Noglues- SP girlfriend
-
tak dejme tomu,ze si o tom myslime kazdy svoje....beres..??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jon.i.k.y napsal:tak dejme tomu,ze si o tom myslime kazdy svoje....beres..??
Noglues- SP girlfriend
-
tak to sem rada....Noglues napsal:jon.i.k.y napsal:tak dejme tomu,ze si o tom myslime kazdy svoje....beres..??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já takyn.i.k.y napsal:tak to sem rada....Noglues napsal:jon.i.k.y napsal:tak dejme tomu,ze si o tom myslime kazdy svoje....beres..??
Noglues- SP girlfriend
-
tak co díváte se někdo na fotbal????????
Noglues- SP girlfriend
-
no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
ale pocasi jim teda moc nepreje....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn nejsou vidět čáry bude se o ně blbě zakopávatn.i.k.y napsal:no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
Noglues- SP girlfriend
-
neboj Sionko je v sestave...on by moh zakopnout aji o to,co nevidi...treba se dockas....Noglues napsal:jn nejsou vidět čáry bude se o ně blbě zakopávatn.i.k.y napsal:no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn teď sem ho viděl jak běhá před bránoun.i.k.y napsal:neboj Sionko je v sestave...on by moh zakopnout aji o to,co nevidi...treba se dockas....Noglues napsal:jn nejsou vidět čáry bude se o ně blbě zakopávatn.i.k.y napsal:no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
Noglues- SP girlfriend
-
tak dokud se drzi na nohach,je to dobry....Noglues napsal:jn teď sem ho viděl jak běhá před bránoun.i.k.y napsal:neboj Sionko je v sestave...on by moh zakopnout aji o to,co nevidi...treba se dockas....Noglues napsal:jn nejsou vidět čáry bude se o ně blbě zakopávatn.i.k.y napsal:no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn pro náš tým zlatýn.i.k.y napsal:tak dokud se drzi na nohach,je to dobry....Noglues napsal:jn teď sem ho viděl jak běhá před bránoun.i.k.y napsal:neboj Sionko je v sestave...on by moh zakopnout aji o to,co nevidi...treba se dockas....Noglues napsal:jn nejsou vidět čáry bude se o ně blbě zakopávatn.i.k.y napsal:no,ze se ptas....Noglues napsal:tak co díváte se někdo na fotbal????????
Noglues- SP girlfriend
-
no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já si z toho nedělám srandu sem jenom upřímnejn.i.k.y napsal:no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
Noglues- SP girlfriend
-
uprimnost nadevse.....ale ne,ja proti nemu nic nemam....Noglues napsal:já si z toho nedělám srandu sem jenom upřímnejn.i.k.y napsal:no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
néé fakt nic, až nato, že si o něm psala něco jako že je debil co???n.i.k.y napsal:uprimnost nadevse.....ale ne,ja proti nemu nic nemam....Noglues napsal:já si z toho nedělám srandu sem jenom upřímnejn.i.k.y napsal:no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
Noglues- SP girlfriend
-
nee.....to sem o nem nikdy nerekla....ja jenom,ze je pro me takova neduveryhodna osoba vis..... ani nevim proc....jinak jakej byl vcera ten druhej polocas...?? me uz se chtelo spat tak sem se nedodivala....Noglues napsal:néé fakt nic, až nato, že si o něm psala něco jako že je debil co???n.i.k.y napsal:uprimnost nadevse.....ale ne,ja proti nemu nic nemam....Noglues napsal:já si z toho nedělám srandu sem jenom upřímnejn.i.k.y napsal:no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
já to taky moc nesledoval celkově ten fotbal nebyl nic moc, ani jedna brankan.i.k.y napsal:nee.....to sem o nem nikdy nerekla....ja jenom,ze je pro me takova neduveryhodna osoba vis..... ani nevim proc....jinak jakej byl vcera ten druhej polocas...?? me uz se chtelo spat tak sem se nedodivala....Noglues napsal:néé fakt nic, až nato, že si o něm psala něco jako že je debil co???n.i.k.y napsal:uprimnost nadevse.....ale ne,ja proti nemu nic nemam....Noglues napsal:já si z toho nedělám srandu sem jenom upřímnejn.i.k.y napsal:no ty si z toho delas srandu,ale to je vazna vec....
Noglues- SP girlfriend
-
njn...jak nejsou branky je to nuda....ale aspon bod dobrej....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
aji ta hra nebyla nic moc.. snad bude ten bod dobraj, MS je ještě hodně dalekon.i.k.y napsal:njn...jak nejsou branky je to nuda....ale aspon bod dobrej....
Noglues- SP girlfriend
-
njn,ale uz se tesim....doufam ze do tej doby uz bude aji Rosa dobrej,aby mohl hrat....Noglues napsal:aji ta hra nebyla nic moc.. snad bude ten bod dobraj, MS je ještě hodně dalekon.i.k.y napsal:njn...jak nejsou branky je to nuda....ale aspon bod dobrej....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no pokud se znova nezraní tak určitě, já doufám v to, ževšichni přijdou na to, že Martin je super hráč, kterej to umí a tak á hrát v každým zápasen.i.k.y napsal:njn,ale uz se tesim....doufam ze do tej doby uz bude aji Rosa dobrej,aby mohl hrat....Noglues napsal:aji ta hra nebyla nic moc.. snad bude ten bod dobraj, MS je ještě hodně dalekon.i.k.y napsal:njn...jak nejsou branky je to nuda....ale aspon bod dobrej....
Noglues- SP girlfriend
-
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: