Fooootbaaaaal
+4
Katík
Noglues
Hanča
n.i.k.y
8 posters
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fooootbaaaaal
jo tak to já se dívám jenom na pc na fotbal a to ještzě v takovým malým okýnku, abych mohl dělat i další věci(sem vytíženej no..) takže obličej ani nepoznám, ale budu hlůedat toho, kdo zakopne o čárun.i.k.y napsal:ja taky nevim jaky ma cislo ja ho poznam jenom podle obliceje,ale az nekdo zakopne o caru tak ver,ze je to Sionko....Noglues napsal:to já nevím já vlastně ani nevím jaký má číslo, takže ho na hřišti ani nepoznámn.i.k.y napsal:no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
jj hledej.....Noglues napsal:jo tak to já se dívám jenom na pc na fotbal a to ještzě v takovým malým okýnku, abych mohl dělat i další věci(sem vytíženej no..) takže obličej ani nepoznám, ale budu hlůedat toho, kdo zakopne o čárun.i.k.y napsal:ja taky nevim jaky ma cislo ja ho poznam jenom podle obliceje,ale az nekdo zakopne o caru tak ver,ze je to Sionko....Noglues napsal:to já nevím já vlastně ani nevím jaký má číslo, takže ho na hřišti ani nepoznámn.i.k.y napsal:no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
takze tvuj "Do it list" (tak nejaks to pojmenoval ze...??) se asi moc nezkracuje co....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
jj přesně tak jsem to pojmenoval právě, že se nezkracuje, ba naopak se zvětšuje, už i mýmu listu dělám webovky, už se těším, až budoun.i.k.y napsal:jj hledej.....Noglues napsal:jo tak to já se dívám jenom na pc na fotbal a to ještzě v takovým malým okýnku, abych mohl dělat i další věci(sem vytíženej no..) takže obličej ani nepoznám, ale budu hlůedat toho, kdo zakopne o čárun.i.k.y napsal:ja taky nevim jaky ma cislo ja ho poznam jenom podle obliceje,ale az nekdo zakopne o caru tak ver,ze je to Sionko....Noglues napsal:to já nevím já vlastně ani nevím jaký má číslo, takže ho na hřišti ani nepoznámn.i.k.y napsal:no to ja taky ne....ale co sem ho videla hrat tak mi pride jako hroznej mantinel.....Noglues napsal:já nevím, nemám potřebu nějak extra ho sledovatn.i.k.y napsal:no a ne...??
takze tvuj "Do it list" (tak nejaks to pojmenoval ze...??) se asi moc nezkracuje co....
Noglues- SP girlfriend
-
covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
Noglues- SP girlfriend
-
nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn ani nevím co mě na tom baví, ale baví mě to potřeboval bych aby den měl tak 120 hodin, abych všechno stíhaln.i.k.y napsal:nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
Noglues- SP girlfriend
-
120...?? tak to by na me bylo asi moc....Noglues napsal:jn ani nevím co mě na tom baví, ale baví mě to potřeboval bych aby den měl tak 120 hodin, abych všechno stíhaln.i.k.y napsal:nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn 24 na práci a zbytek na spánekn.i.k.y napsal:120...?? tak to by na me bylo asi moc....Noglues napsal:jn ani nevím co mě na tom baví, ale baví mě to potřeboval bych aby den měl tak 120 hodin, abych všechno stíhaln.i.k.y napsal:nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
Noglues- SP girlfriend
-
jo takhle....tak to uz je lepsi....Noglues napsal:jn 24 na práci a zbytek na spánekn.i.k.y napsal:120...?? tak to by na me bylo asi moc....Noglues napsal:jn ani nevím co mě na tom baví, ale baví mě to potřeboval bych aby den měl tak 120 hodin, abych všechno stíhaln.i.k.y napsal:nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no, co si čekala, musím to dohnat už sem v pěkným spánkovým skluzun.i.k.y napsal:jo takhle....tak to uz je lepsi....Noglues napsal:jn 24 na práci a zbytek na spánekn.i.k.y napsal:120...?? tak to by na me bylo asi moc....Noglues napsal:jn ani nevím co mě na tom baví, ale baví mě to potřeboval bych aby den měl tak 120 hodin, abych všechno stíhaln.i.k.y napsal:nj....tak to je pak jina....normalne se da rict ze lidi jako ty obdivuju.....ja tomu absolutne nerozumim a tebe to bavi.....Noglues napsal:njn, když mě to baví..n.i.k.y napsal:covece ty misto abys ho zkracoval si to este komplikujes.....
Noglues- SP girlfriend
-
no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
Noglues- SP girlfriend
-
nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
Noglues- SP girlfriend
-
z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
nn to je globální nemocn.i.k.y napsal:z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
Noglues- SP girlfriend
-
Noglues napsal:nn to je globální nemocn.i.k.y napsal:z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
teda řeknu vám, chtěla jsem si v pokoji vyměnit plakáty a udělat pořádek páč tady mám nahromaděný zbytečný věci ale taky se mi nechce ani trošičku fakt je to nějaký globální
jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
Noglues- SP girlfriend
-
já sem na to přišel!!! ono se to šíří přes icqKitty napsal:Noglues napsal:nn to je globální nemocn.i.k.y napsal:z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
teda řeknu vám, chtěla jsem si v pokoji vyměnit plakáty a udělat pořádek páč tady mám nahromaděný zbytečný věci ale taky se mi nechce ani trošičku fakt je to nějaký globální
Noglues- SP girlfriend
-
mno tak teď už s tím nic nenaděláme, jediný co zmůžeme, tak šířit tu nemoc tak akorátNoglues napsal:já sem na to přišel!!! ono se to šíří přes icqKitty napsal:Noglues napsal:nn to je globální nemocn.i.k.y napsal:z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
musíme ji pořádně rozšířit, když už sme nakažený i myKitty napsal:mno tak teď už s tím nic nenaděláme, jediný co zmůžeme, tak šířit tu nemoc tak akorátNoglues napsal:já sem na to přišel!!! ono se to šíří přes icqKitty napsal:Noglues napsal:nn to je globální nemocn.i.k.y napsal:z toho si nic nedelej....tim trpim taky.....asi nejaka vada pri narozeni nebo co.... to by me zajimalo po kterym rodicovi sem tu lenost zdedila....??Noglues napsal:a ještě se mi nechce nic dělatn.i.k.y napsal:nj....to sou ti zaneprazdneni.....Noglues napsal:a to hu ještě nemám ani dodělanejn.i.k.y napsal:no to verim....kdyz si vezmu jak dlouhej mas Do it list....
Noglues- SP girlfriend
-
budu možná překódovávat jedny stránky.. snad to vyjde sou za to celkem slušný prachyn.i.k.y napsal:jo?? a jakou...??Noglues napsal:jo ale já se musím vyléčit jinak sem v hajzlu, protože sem si sehnal nejspíš prácin.i.k.y napsal:jo tak globalni nemoc.....no joo konecne mi nekdo rekl co sem to chytla.....
Noglues- SP girlfriend
-
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: