LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: LOST......PRISON BREAK
tak vám něco povim. prison break je fakt docela dobrej seriál. teda to jsem říkala i o Lost, ale to se táhne strašně dlouho a mam obavy, že z Prison break bude to samý nudný, roztahaný nic. ALe zatim je to docela slušný.
minule som to pozerala na nove... jaka som bola rada ze to zasa vidim... len si musim este zvyknut na ine hlasy... btw, dost si nam tu chybala, bolo tu tak prazdno... takze vitaj
lost je o proti prisnu nuda, fakt.l.....btw, ona druha rada se nebude vysilat u vas na joj a s tema hlasama je to des, nova ma dycky udesnej dabing......fuuuuuuuj, jak michaela muze dabovat rasilov
Lost 3. řada už je totálně nudná..
Na Prison Break se podívám, ale taky mi to nepřijde tak úžasný
Na Prison Break se podívám, ale taky mi to nepřijde tak úžasný
hoj berunky, segra s prison brea si měla pravdu, omg to je upe užasnej seroš, upe ho obdivuu že si nechal potetovat tělo kvuli svymu brachovi.. a to tetování je úžasný a on je taky užasnej.. omg..
no ja ne... ja teraz na nekoho realneho... ako ne z tv alebo tak nejak... ale inac sa da
mě ho bylo líto, když mu ustřihli ty prsty a jak byl u doktorky a brečel, tak se mi ho chtělo pohladit, ať nebrečí. no ono mi je ho líto v každym díle .
asi tak nejak... to jak bol u tej doktorky tak naco som uz aj zabudla... to bolo hrozne...
No, já zrovna to u tý doktorky neviděla.. On plakal ? Chudášek malinkej...
on je uplně sladounkej když brečí a snaží se dělat že ne.. prostě mno a k tomu reálnému pat - každý nějakýho máme ale musíme mít i tu platoniku, jinak by to nebyl život..=)
martulko ale tedkomc nvm s čim esi s michaelem bo s tou platonikou.. btw rossi taky nevypadá špatně..teda esi sem to správně uhádla, že tvoje prof. fotka je rossi..
s obojim ..... a ano, je to Valentino. On je svým způsobem i docela pěkný chlap .
no ano ale ja teraz sustredim vsetku svoju mozgovu cinnost na tamtoho, takze ani na tu platoniku uz nezostava free spacemonuli napsal: pat - každý nějakýho máme ale musíme mít i tu platoniku, jinak by to nebyl život..=)
tak to je ale děvče špatný.. pač chlapi si nezaslouží aby sme se na ně tak soustředily, to si zaslouží právě ty platoniky, pač na ty se mužem spolehnout že tady dycky budou.. jo a marto mě se libi tadle fotka co máš, tam je pěknej...
no je tam pekny... ja viem, mozno ani on si to nezasluzi... ale... on je... nemam slov...
michael je kus, o tom žádná ale já "zakotvile" u L.J. a sorry marťo, ale rašilova fakt nemusím a taky by to mohl dabovat líp, to na slovácích byl o hodně lepší dabing
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: