My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: My Chemical Romance
hej a neviem, ci sadostanem k netu cez vikend a ci aj vzy tu budeme, tam tomu kto ide na mcr prajem skvelu zabavu! a doneste podpisy...
teď koukám na Rock am Ring a jsou tam Billy Talent, hrajou už nějak moc dlouho a mám docela problém, hrajou většinu písniček z prvního alba, kerý nevedu no nic, i tak se na ně těším hafo moc
a s těma podpisama.....jako ráda bych nějakej ukořistila, ale pochybuju, že je po koncíku odchytneme
a s těma podpisama.....jako ráda bych nějakej ukořistila, ale pochybuju, že je po koncíku odchytneme
jeeeee , bt...
.....jako ráda bych nějakej ukořistila, ale pochybuju, že je po koncíku odchytneme - nadej zomiera posledna. som rozmyslala ze ked idem na to lp, tak bus budu mat asi strazeny, ale keby nie, ze by som ho poskodila a potom by bola sanca, ze sa s nimi stretnem(ale to asi velmi mala, takze radsej nie )
.....jako ráda bych nějakej ukořistila, ale pochybuju, že je po koncíku odchytneme - nadej zomiera posledna. som rozmyslala ze ked idem na to lp, tak bus budu mat asi strazeny, ale keby nie, ze by som ho poskodila a potom by bola sanca, ze sa s nimi stretnem(ale to asi velmi mala, takze radsej nie )
jako mohli uspořádat autogramiádu, když sou tady poprvé hlavně že byla ta trapná soutěž meet and greet, to není fér a bez tak to bylo jen s mcr, ale jak bych brala s bt
Ne, to byl takový pochybný smajlpat napsal:aj ja... ten smajl , to bol akoze po tom podpise slintas?
To jo,jsou tu poprvé a kdoví jestli ne naposled K nám vůbec jezdí docela málo kapel...ifuska19 napsal:jako mohli uspořádat autogramiádu, když sou tady poprvé hlavně že byla ta trapná soutěž meet and greet, to není fér a bez tak to bylo jen s mcr, ale jak bych brala s bt
Autogramiáda
Přesně.. nějaká autogramiáda by být mohla. O Meet and Greet jsem ani nesoutěžila. Ne, že bych neměla zájem. Ale nedovedu si představit, co bych jim tak měla vůbec říká a navíc moje angličtina, kterou mám teprve 2. rokem, je hrozná. A šance, že bych byla vylosovaná by byla taky minimální..
Mně úplně ale stačí, že se dostanu na jejich koncert. To byl můj sen, kterej se už zítra splní!! Zítra bude nejkrásnější den v mém životě...
Mně úplně ale stačí, že se dostanu na jejich koncert. To byl můj sen, kterej se už zítra splní!! Zítra bude nejkrásnější den v mém životě...
K nám vůbec jezdí docela málo kapel... co? k vam a malo kapiel? si sa asi zblaznila... a co mame hovorit my, zaostali?
se z toho po to.....nejde nám net. teda on jde 5 sekund a pak několik hodin nejde . chtěla jsem se zeptat, kolik si zítra bere s sebou peněz?
joa taky jsem kokala na MTV včera a mam nahraný jen rozhovor s MCR, BT a pak necelou půlku koncertu BT, protože mi došla kazeta. měla jsem tam místo ještě 52 minut, ale z toho 20 minut mam reklamu, protože jsem musela odejít, tak jsem to zapla . fakt super. a já 1. CD mam, takže v tom by problem nebyl, ale nejak si ty texty nemůžu zapamatovat. For Ifuška: Kontakt na sebe máme, tak se když tak nějak domluvíme, až tam budem...?
No, kolik si vezmu to ještě nevim... Sééégra ? Uvidíme se tam ????52martina napsal:se z toho po to.....nejde nám net. teda on jde 5 sekund a pak několik hodin nejde . chtěla jsem se zeptat, kolik si zítra bere s sebou peněz?
já doufááám. jak to tak vypadá, tak tam budu už od brzkých hodin. A až tam dorazíte, tak prozvoňte, nebo napište svoji pozici .
Jsem včera koukala na zprávy. Já fakt soucítila s fans Georga Michaela. Chudáci .
Jsem včera koukala na zprávy. Já fakt soucítila s fans Georga Michaela. Chudáci .
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Povolení tohoto fóra: