My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: My Chemical Romance
ale prosim ta, aj kebyze si neviemjak chora musis ist! ... ale ak nie, stale som tu ja.
No, já tam musim, i kdybych sotva chodila, páč na mě závisí, jestli tam bude moc jít i moje kámoška...
no tak este lepsie... nepjde ani ona, a mam uz dva listky... takze mi ich posles?
s nami zasa na lp... je to blbe... ale hlavne, ze idem. no tak nezahovaraj, co ti listky? aj 3 sa mi zidu...
to mi povídej . bolí mě v krku a mam rýmu a ještě k tomu v pátek bude na nácviku na vodách. takže se budu máčet v ledový vodě venku. mam strach, aby těch 80 dní čekání nepřišlo v nivěč .2Lidunka2 napsal:Má účast na koncertu je vážně ohrožena Dneska sem celej den proležela, mám rýmu, bolí mě v krku a motá se mi kebule.... Já se sakra do neděle MUSIM dát do kupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, sestra, nejsi náhodou moje sestra ?????
Tyjo, to by byl pech... Já už se táák hrozně nemůžu dočkat
Tyjo, to by byl pech... Já už se táák hrozně nemůžu dočkat
52martina napsal:to mi povídej . bolí mě v krku a mam rýmu a ještě k tomu v pátek bude na nácviku na vodách. takže se budu máčet v ledový vodě venku. mam strach, aby těch 80 dní čekání nepřišlo v nivěč .2Lidunka2 napsal:Má účast na koncertu je vážně ohrožena Dneska sem celej den proležela, mám rýmu, bolí mě v krku a motá se mi kebule.... Já se sakra do neděle MUSIM dát do kupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeee... dalsia vidina volnych listkov...
Někdy v neděli dopoledne...52martina napsal:mi povídeeeej. v kolik tam přijedete?
mno mamka má chřipku, tak doufám, že to od ní chytnu jinak, budeme se nějak domlouvat na ten sraz? Mno, asi takhle, já tam budu ve dvanáct, jedu tam se dvěma holkama z olmiku, ale pak musím do jedné čekat na nádru, páč přijede jedna slovenka a než najdemem arenu ale mohly bychom se někde scuknout
Já tam jdu s kámoškou a tátou a ten se od nás ani nehne... A pochybuju, že bude ochoten čekat před arénou víc než hodinu před začátkem... Takže u mě asi nějakej sraz neproběhne Každopádně ale doufám, že se mi podaří vás aspoň na chvilinku někde odchytit
ifuska19 napsal:mno mamka má chřipku, tak doufám, že to od ní chytnu jinak, budeme se nějak domlouvat na ten sraz? Mno, asi takhle, já tam budu ve dvanáct, jedu tam se dvěma holkama z olmiku, ale pak musím do jedné čekat na nádru, páč přijede jedna slovenka a než najdemem arenu ale mohly bychom se někde scuknout
ta slovenka som ja?
tak já původně myslela, že tam pojedu na tu dvanáctou, že by jsem se vetřela k Ifušce a jejim kamarádkám, ale zařila jsem si to tim, že den předtim jsem mamce řekla, že bychom tam mohli jet tak na druhou, na třetí. takže vůbec nevim . a taky záleží na tom, jestli vyjde mamce doprovod, aby tam nebyla zbytečně o tři hodiny dýl sama.
škoda, takže se asi nepotkáme mno, já nevím, v kolik dorazím k té aréně, přece jen nikdo z nás neví, kde to je, takže se může stát, že tam příjdeme přesně v osm
Jak říkám, já musim brát ohled na tátu, můžu bejt ráda, že svolil, že tam půjde s náma, jinak by nás nikam nepustili...
nechci plašit. německy moc neumim, ale moderátor TRL (MTV) říkal něco o MCR, pátku XXL TRL, hier a Rock am Ring. takže MOŽNÁ tam budou .
jo, to je víc než možný....mno vidíš, teď si mi připomněla, že sem se chtěla podívat na program, kdy tam kdo bude, měli by tám bejt MCR, BT, LP, ale nevím, esli nebudou na jiným fesťáku
no mně se pletou Rock am Ring a Rock im Park . ale MCR tam prý budou. je to i na netu napsaný. tak uvidíme.
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Povolení tohoto fóra: