My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
koncert už za chvíli..
Já si s sebou moc peněz neberu..
Jen doufám, že přestane pršet nebo aspoň tady u nás prší... a já si beru jen tričko..
Jen doufám, že přestane pršet nebo aspoň tady u nás prší... a já si beru jen tričko..
Re: My Chemical Romance
videli ste ako sa frankie smeje?52martina napsal:já jsem jim nerozuměla , ale bylo to asi vtipný, protože se hodně smáli
a preco su ti fans chudaci? co sa stalo?
Konzert byl skvělej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen byl trochu moc krátkej... Sem se ani nenadála a už byl konec...
byl úúúúúžasnej. prostě skvělý. stála jsem vlevo asi ve 4. řadě, takže výhled jsem měla skvělej a hlavně na Franka. Jsem mu trošku záviděla ten větrák, či co to bylo .
Koncert G. Michaela byl zrušen kvůli havárii auta, kterej vezl pódium nebo co. No a některý ti fanoušci, kteří už tam byli, tak byli třeba až z Izraele.pat napsal:videli ste ako sa frankie smeje?52martina napsal:já jsem jim nerozuměla , ale bylo to asi vtipný, protože se hodně smáli
a preco su ti fans chudaci? co sa stalo?
Mně se hrozně líbilo, jak Frankie narazil do toho chudáška za sebou, když se tam tak vytáčel
dfbavuc..... teď byla zase upoutávka na reportáž a zase jsem to nestihla od začátku, ale Ben říkal, že doufá, že se zase brzo uvidíme. to vždycky říkám jasně, jo, jo, jo a ztrácim kontrolu nad svym tělem a nemůžu mluvit, myslet....
A jak pak šel za nim a když odcházel, tak se usmíval
A jak pak šel za nim a když odcházel, tak se usmíval
a jakej byl ben?? a vubec billy talent?? dobří?? mate nějaký fotky?? dyžtak je sem hodte
Byli skvělí . nemam slov. jen se Ben mohl víc koukat i na mojí stranu. skoro pořád byl otočenej na druhou stranu .
tak si sa mala pretlacit do uplne predne rady a zacat.... hadzat svoje veci na podium...
To já sem na balvany ze všeh ťeh konzertů zvyklá ale byla sem v 1 řadě na ochoseh v pravo u podia . No jo ale před konzertem je to vždy šílené ! Ale jinak to bylo skvělé ne??????????
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
Billy blabla to je hezký . tak mně jo. já se na ně těšila.2Lidunka2 napsal:Oni byli balvani a já zas venkovskej balík
Mně se Billy blabla nelíbili...
MCR.. nádhera..
Na koncertě to bylo nádherný.. prostě MCR byli úžasní. Gee zpíval hrozně hezky, ale uteklo to strašně rychle..
A Cancer zazpíval taky nádherně.. on zazpíval všechno dokonale.. k tomu není co dodat. A všichni ostatní byli taky skvělý..
Byla jsem sice před prostředkem, ale výhled jsem měla dobrej .
Billy Talent byli taky fajn, ale s MCR jsou pro mě nesrovnatelní..
A Cancer zazpíval taky nádherně.. on zazpíval všechno dokonale.. k tomu není co dodat. A všichni ostatní byli taky skvělý..
Byla jsem sice před prostředkem, ale výhled jsem měla dobrej .
Billy Talent byli taky fajn, ale s MCR jsou pro mě nesrovnatelní..
jsem dneska koukala na záznam IDLY z Rock am Ring a tam zpíval trošku víc falešně a přišlo mi to takový víc sušší. asi si šetřili síly na nás .
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Povolení tohoto fóra: