My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 8 z 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: My Chemical Romance
to sem jediná, která na mcr "háže špínu" tý jo, doufám, že mi neukamenujete nevím, prostě sem čekala víc, Talenty sem měla ráda před tím, ale teď je mám o hodně raděj.....lepší show, komunikace s publikem...kdo by to byl řekl, že po koncíku na mcr změním názor doufám, že to samý se nestane u sp....esli tady vůbec někdy budou
samozrejme ze tu budu.... o tom pochybujes?
nooo.. ... s tym ukamenovanim este porozmyslam.... ale necham to radsej tak, mas predsa pravo vyjadrit si svoj nazor. ... ale...
nooo.. ... s tym ukamenovanim este porozmyslam.... ale necham to radsej tak, mas predsa pravo vyjadrit si svoj nazor. ... ale...
špínu na ně sice nehážu, ale taky jsem čekala větší show. naštěstí jsem stála u Franka a viděla jsem na něj, ten mi to vynahradil. Když už se teda nějak moc nehejbal, tak tam měl aspoň ten větrák .
:)
Já jsem od MCR nečekala víc.. No možná jsem čekala, že bude i Gerard více dovádět, ale jsem naprosto spokojená
kazdy robi okolo bena velke hura, nechapem. to bol taky uzasny, alebo iba za to, ze si zvliekol tricko?
mě nijak neláká vidět je bez triček. Ikdyž Benjiho(Maddena) bych ráda viděla bez trika, ale jenom protože jsem zvědavá, jaký má tetování na břiše .
ještě když si na sebe vezme koženou bundu. Jsem se nestačila divit, když si jí oblíkl na koncertě.
52martina napsal:mě nijak neláká vidět je bez triček. Ikdyž Benjiho(Maddena) bych ráda viděla bez trika, ale jenom protože jsem zvědavá, jaký má tetování na břiše .
... neee? ... no mna ano. .... benjiho si este nevidela? ja teda neviem ci som ho videla, ale predpokladam, ze ano...
btw, uz mam obciansky, a na tu otrasnu fotku som sa pozerat nemusela, tak som si tam prelepila frankieho...
... to je super, ze? ... to mi napadlo, a este som ju ani nemala.52martina napsal:to bylo na to s tou občankou a Frankem
Ty seš cvok !!!!pat napsal:52martina napsal:mě nijak neláká vidět je bez triček. Ikdyž Benjiho(Maddena) bych ráda viděla bez trika, ale jenom protože jsem zvědavá, jaký má tetování na břiše .
... neee? ... no mna ano. .... benjiho si este nevidela? ja teda neviem ci som ho videla, ale predpokladam, ze ano...
btw, uz mam obciansky, a na tu otrasnu fotku som sa pozerat nemusela, tak som si tam prelepila frankieho...
Strana 8 z 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Povolení tohoto fóra: