My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: My Chemical Romance
a co nemozme prist jako Kamarati? a benji je taky samozremy, ze ho ani nespominam, takze sa moc netes...
Asi na ten koncert nepojedu. Už to začíná. V noci jsem byla tak nervózní, že jsem z plánovaných osmi hodin spala s přestávkami 4 hodiny . Žaludek taky pracuje. Moje diagnóza je jednoduchá. Nervóza. Jestli to takhle půjde dál( a že myslim, že půjde a ještě se to bude zhoršovat), tak budu tak fyzicky (i psychicky) vyčerpaná, že na to nebudu mít sílu . Ale já se nevzdávám . A určitě se tam potkáme a užijem si to tam .
Já takový nervy nemám ... Já se jenom prostě hrozně těšim A to ještě ten víkend v pátek slavíme u mě narozeniny mojí nej kámošky, přijde hafec lidí, budem vzhůru bůhví do kolika, v sobotu to budem uklízet a v neděli jedem směr Praha To bude víkend
Taky se těšim, ale já jsem vždycky ze všeho nervózní . I z maličkostí. ...... Taky budu v pátek slavit narozeniny dvou kamarádek. Naštěstí to v sobotu uklízet nebudu muset, ale zas se budu muset učit na úterý, protože v pondělí jedu do Prahy se školou. Už se vidim, jak chodim po Praze s mega kruhy pod očima .
No, my se z Prahy vracíme až v pondělí večer, páč tam má táta náký vyřizování... A v úterý píšem čtvrtletku z matiky A pak ještě písemku ze zemáku Docela sranda
no tak to mate nabite...
4martina: ja mam zasa take iste syndromy, ale z toho, ze nejdem...
4martina: ja mam zasa take iste syndromy, ale z toho, ze nejdem...
já sem taky nervózní jak sáňky v létě.....čím víc se přibližuje 3.6, tím je mi hůř, ale né kvůli koncertu jako spíš z těch státnic, naučila sem se asi tak 9 témat, za tři dny to jde, ale ty zbyvácící jsou horší, mám strach, že to nedám nesnáším mluvení, dyť já ani nevím, co o tom tématu říct česky, natož anglicky tak nevím, esli si ten koncert užiju, páč asi budu přemýšlet nad tím, který téma mi jde nejmíň mno a z práglu jedu v pondělí v pět ráno a v úterý dělám státnice, to bude zajímavé ....btw budeme se nějak domlouvat na toho scuka?
no len na tom koncerte nad tym npremysaj, lebo si ho neuzijes. a taku sancu si nemozes nechat ujst. ale kebyze nahodou mas taku depku ze nepojdes, tak mi posli listky...
někde jsem slyšela, že koncert je dobrej na odreagování. Zapomeneš na nějakou dobu na okolní svět a žiješ jen pro tu chvíli. A jedině to potvrzuji. Ať mam jakýkoliv problémy, na koncertě na ně zapomenu a svět je najednou nádhernej.ifuska19 napsal:já sem taky nervózní jak sáňky v létě.....čím víc se přibližuje 3.6, tím je mi hůř, ale né kvůli koncertu jako spíš z těch státnic, naučila sem se asi tak 9 témat, za tři dny to jde, ale ty zbyvácící jsou horší, mám strach, že to nedám nesnáším mluvení, dyť já ani nevím, co o tom tématu říct česky, natož anglicky tak nevím, esli si ten koncert užiju, páč asi budu přemýšlet nad tím, který téma mi jde nejmíň mno a z práglu jedu v pondělí v pět ráno a v úterý dělám státnice, to bude zajímavé ....btw budeme se nějak domlouvat na toho scuka?
Tak ten sraz bych brala na 100%. V kolik by jsi tam měla dorazit? Já se můžu zařídit podle toho. Čísla na sebe máme, tak se tam když tak svoláme .
jj, tak to každopádně, těším se mega moc, i když tam nebude mikey . jinak my tam jedeme v osm, takže v práglu budeme tak kolem dvanácté, ale od dvanácti rozhodně nebudu stepovat před halou mno, i když....pokud tam bude už hafo třináctek, tak asi i jo, páč kámoška chce bejt za každou cenu ve předu
no jako cakat by sa mo tam nechcelo, ale zasa za sancu byt vpredu, aj od noci...
Já se jenom děsim toho, že tam budou samý emoblbci (omlouvám se, jestli sem někoho urazila, ale ten emostyl kterej všude na netu prosazujou je děs )
nejlepší na emu je to, že před 3/4 roku o tom věděl málokdo. Teď mi přijde, že každej je emo. A nejlepší je, když si někteří myslí, že ten, kdo má patku, je emo, přitom se to nosilo už dřív a nikdo to nikam nestrkal. A taky třeba v muzice. Některý kapely, který bych brala za punkový, jsou teď emo. Nechápu proč. U nás se tyhlety věci dobře drží. Takovej neopunk vpodstatě ani neexistuje, ale u nás se tenhle termín udržel. Chudáci ti, co jsou opravdu emo. Co byli ještě před tou invazí. Bych se asi zabila (a že oni k tomu nemaj daleko, když se sebepoškozují . ne, všichni to nedělaj). Nejlepší je být sám sebou . Jsem si vzpoměla, že příští rok budu mít filozofický seminář. Tak jsem zvědavá, jestli budu taky takhle přemýšlet i o tématech, který tam budem probírat .
Máš naprostou pravdu... Jenže mě ty lidi, co sou najdenou z ničeho nic děsný 'emo' hrozně štvou...
tak mozno ta tom filozofickom seminari urobis nejaku prednasku o emo... a kazdemu potom bude uz jasne, co to vlastne je.
Moje kámoška nám neustále dělá přednášky o tom, co je to pravý a původní emo styl a že to, čemu se tak říká teď, je 'jakésihrozněsprostéslovo'
No já myslím že za chvíli budou tvrdit že Emo jsou i Pussycat dolls
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
jo, já viděla nějakou parodii na emo, kde hrála hudba sp.....zajímalo by mě, jak se tam dostali
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Povolení tohoto fóra: