My Chemical Romance
+12
Michelinek
Kitty
Kuci
Thereenka
monuli
Sandy
ifuska19
2Lidunka2
pat
52martina
Lucca
lucmo
16 posters
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: My Chemical Romance
akurat som citala ze co je emo, nic moc tam vysvetlene nebolo, a hned za tym... mcr ze su emo
to jsi nevěděla ? To je nejtypičtější kapela stylu emo a jak říkal ten chlápek na dvojce, tak pro ty mladší to jsou TH .
SP jsou 100% EMO, vždyť se na ně podívejte, větší emo byste nenašli
..........ale jinak se s váma děvčata na týden loučím, jedu na Vltavu a jestli se neutopím tak se tu uvidíme
..........ale jinak se s váma děvčata na týden loučím, jedu na Vltavu a jestli se neutopím tak se tu uvidíme
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
včera......vlastně dneska ráno mi přišla od ségry sms, což mi nebylo nijak zvláštní, kdyby mi nepřišla ve dvě ráno páč vlakem vyjížděli v jedenáct a ve dvě stavili u nás v Olmiku, tak mi psala, že si na mě akorát vzpomněla má štěstí, že mám tak tvrdý spaní a neslyšela sem tu sms
.Jsem se dívala na očko na speciál MCR a BT. Nejdřív mě naštvali, že tam nedali I´m not okay, pak mě překvapili, že maj Try Honesty od BT a pak mě zamrzelo, že nepustili Red Flag. Takže 2:1, ale nadruhou stranu I´m not okay mam na DVD .
no já byla zrovna v koupelně a slyším WTTBP, si říkám, kde to hraje, páč v pokoji sem měla na plný pecky Guano Apes, tak sem začala pátrat a von to měl puštěný táta v obýváku, mno docela sem čučela tý jo, ještě mě tam nepustí tak sem se jednou dívala s mamkou na Famous last words a ona se na mě tak nevřícně koukla a prej.....vážně na tohle chceš jít
Tak moje mamka zastává názor, že pokud se mi to líbí, je to moje věc. a naštěstí se jí to taky docela líbí. Jen jí vadí ty Gerardovo xichty a to se nelíbí i bráchovi. Když jsme se dívali spolu na FLW a já se ho zeptala, jestli se mu to líbil, tak chvilku přemýšlel a pak řekl, že ten zpěvák je děsnej, co tam dělal za xichty. Takže muzika podle něj špatná nebude . Ale neposlouchal by to. On je spíš na 50., 60. léta, na písničky z pohádek a jeho neeeeeeeej jsou Queen a to jeprý jediná normální umělecká muzika. Podle mě jsou Queen skvělý a opravdu to uměli a Mercury byl jedinečnej, ale že bych si to pustila, to ne. A taky bych nemohla poslouchat tuhle muziku, protože bych měla na 100% jasný, že nebudu moct na jejich koncert.
tak to já si Queeny občas pustím......ale fakt jen občas
já to nahraný nemám....tak přemýšlím, na co mi ta televizní karta v pc je, páč tam nemám ani óčko a ani axn, dva programy, na který se dívaj nejčastějc
já to nahraný nemám....tak přemýšlím, na co mi ta televizní karta v pc je, páč tam nemám ani óčko a ani axn, dva programy, na který se dívaj nejčastějc
I´m not OK
To I´m not OK tam dát mohli!!!!!!!!!
;)protože sem se na to čučela celý a jen sem čekala
A na jejich konzert mě donutila maminka
;)protože sem se na to čučela celý a jen sem čekala
A na jejich konzert mě donutila maminka
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
Jak v čem
Jak v čem
Jak v čem
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
ano, lepsie povedane. zachvilu budu vyrabat napoje, ktore ked vypijes, budes emo, a tycinky, ktore ked zjes, budes emo... dobry job.
Má účast na koncertu je vážně ohrožena Dneska sem celej den proležela, mám rýmu, bolí mě v krku a motá se mi kebule.... Já se sakra do neděle MUSIM dát do kupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Povolení tohoto fóra: