Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 16 z 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Ahojky
Tak to si musim kooopit.. mam jedny ale ty jsou mi velky .. nechapu jak sem si je mohla koupit ale tak za 100kč u vietnamcu sezenu
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jo to by bylo fajnKaczenka napsal:jj a když jim budeš tvrdit, že je tam škrábanec tak ti třeba daj i slevu
Kokos(ka)- SP member
-
beztak jo dneska sem ráno na rádiu poslouchala jak vytáhnout z operátora tisíce volnejch minut zdarma
prostě tam zavoláš a řekneš jim nák taktně, že s nima nejseš spokojená a že přejdeš k jinýmu operátorovi a oni se tě budou snažt udržet.. prej to funguje tak nwm
Kaczenka napsal:prostě tam zavoláš a řekneš jim nák taktně, že s nima nejseš spokojená a že přejdeš k jinýmu operátorovi a oni se tě budou snažt udržet.. prej to funguje tak nwm
hej ale neco na tom bude!! pac ja sem prehazela z O2 na t-mobile a napsali mi ze mi poslou 200Kč kredit kdyz zustanu u O2
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:Kaczenka napsal:prostě tam zavoláš a řekneš jim nák taktně, že s nima nejseš spokojená a že přejdeš k jinýmu operátorovi a oni se tě budou snažt udržet.. prej to funguje tak nwm
hej ale neco na tom bude!! pac ja sem prehazela z O2 na t-mobile a napsali mi ze mi poslou 200Kč kredit kdyz zustanu u O2
len 200? trochári
ja mám Vodafone, takže nemáme úplne všetko narovnako...
Za 2 kila bych do toho nešla
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ahoj všici, strašně mě mrzí, že tady s váma nemůžu být, ale na konci května by se to mělo změnit . už se na vás na všechny moc těšim .
Já bych sem mohla každej den tak na jednu hodinu a to je jako nic. Vždycky by mi uteklo aspoň dvacet stránek v každym tématu a než bych to přečetla, byla by hodina pryč. Proto sem nepíšu, ale občas se skočim podívat, co se tu děje .
to som rada že sa občas skočíš mrknúť . ale ono sa tu zase až tak moc nedeje v poslednej dobe... rozhodne to nie je ako kedysi že človek tu deň nebol a pribudlo 8 stránok v každej téme
Barča napsal:to som rada že sa občas skočíš mrknúť . ale ono sa tu zase až tak moc nedeje v poslednej dobe... rozhodne to nie je ako kedysi že človek tu deň nebol a pribudlo 8 stránok v každej téme
jj presne!!! nake divne nestihajici obdobi !!!
jinak nam tu Marti moc chybis! aj Valentinko nam tu chybi
ja sem chtela od O2 pryc.. takze sem ani nepremejslela jesi vzit bo ne.. ted mam tarif Bav se a su spokojena !
Kokos(ka)- SP member
-
Ahoj Lidičky. Nevim komu se tu cpu do tématu Ale nemůžu sem jít, jsem v nemocnici.... Už se tu nudim a chtěla bych tady bejt s váma páč se tu toho určo hodně událo! Neim, kdy sem zas půjdu, ale jen vám to tu oznamuju! Snad už půjdu brzo domu a pořádně se tu rozjedu Mám vás ráda lidi
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
In a hospital????
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Strana 16 z 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Povolení tohoto fóra: