Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Ahojky
Míšo zlatí ty si v nemocnici??? dúfam že to nie je nič vážne...
aj ja ťa mám rada a dúfam že sem zase prídeš, budem sa moooc tešiť
na ten koncík dúfam ideš?
aj ja ťa mám rada a dúfam že sem zase prídeš, budem sa moooc tešiť
na ten koncík dúfam ideš?
Mám zánět žil na pravý noze... Což mívaj většinou důchodci Snad už mě v pátek pustí domu. Pořád tu žeru a ležim Ono se tu taky nic jinýho dělat nedá. Tedka sem teda v družině, ale zachvíli zase mažu pryč. Sem se tedka přežrala mi něco přivezli z domova Jinak Kitty pěknej avatar
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jáááj chudiatko!!!!!! tak sa poriadne lieč až na koncerte môžeš poskakovať a občas sa tu stav
nevim jak inak se vyjadrit... kazdopadne tu chybis
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jj chybíš nám ale to má výhodu ... když si třeba pujdem po koncertě pro autogramy tak tam upadneš námahou a Jeff tě poběží zachránit
počky až by tě začali propleskávat místo umělýho dýchání ... a nebo takový Pierre povídá: to je divný umělý dýchání jazykem (víš jak to myslím )
hh kýbl týýjo já sem dneska zase měla sen.. až sem se probudila a prohlížela si ruku, jestli tam fakt sou ty autogramy...
nechci na rukůůů !! bych si nemohla mesic umejvat ruku ! ja chcu na papíír!! nejlip na plagat
Kokos(ka)- SP member
-
Já chci taky na plakát i na ruku, páč když se podepisujou na ruku tak ti na ni přece musej šáhnout.. bych ji pak měla v karanténě a běda kdo by na ni šáh!!
Kaczenka napsal:Já chci taky na plakát i na ruku, páč když se podepisujou na ruku tak ti na ni přece musej šáhnout.. bych ji pak měla v karanténě a běda kdo by na ni šáh!!
to je taky fakt !!! takze obojííí !
Kokos(ka)- SP member
-
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Povolení tohoto fóra: