hokej
+3
Lucca
jannucha
pat
7 posters
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: hokej
jeee, že děkuju.. jinak seb byl dokonale nadšenej, že ho zase uvidí, prej se neviděli už hafo dlouho, takže jako doufám že se celou dobu nebudou bavit jen spolu.. těším se!
My jim to nedovolíme . To by ani nebyl slušnej, kdyby se bavil jen se Sebem. Taky bude záležet na jeho náladě. On je děsně náladovej . A když mu něco pochválíš, tak to bude taky jen rád .
okay, tak jak se potkáme a budem se zdravit, tak mi pošeptáš co má novýho a co mumám pochválit, ju? chlapská ješitnost nezná mezí.. těšíííímm seee jééé
já taky a ani nevíš jak. Seba už jsem neviděla, ani nepamatuju .... Dobrá, ale ono bude asi stačit, když mu pochválíš dům, teda pokud tam budem, ale asi jo. Zůstanete na noc, že jo ?
Na ně nic. Ale když jsem se to dozvěděla, hned jsem si vzpoměla na SP . Snad to pořádně oslaví .
52martina napsal:A doufám, že to nebyla narážka. Ikdyž Pat tady tvrdí něco o ní a Benjim, tak to pravda neni. Já a Benji jsme spolu už skoro dva roky a jsme pořád tak šťastní jako na začátku .
P.S.: Kdo dřív přijde, ten dřív bere .
hej, benjiho sa nechytaj...! keep your hands off my benj!
ja som drzala rusom, ked hrali s finmi, ti mali iba stastie a iba preto vyhrali, chudak evgeni, na tu jeho smutnu tvaricku nikdy nezabudnem
no a ked hrala CAN-FIN, samozrejme canade, lebo:
- fini porazili rusov
- su ugrofini
- v kanade je sebik, pierre, ben, atd...
- v kanade je vela slovanov...
- kanada je sympatickejsia
- a samozrejme boli lepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
videli ste, jako sa malkin zranil? chudak...
Žádný takový. Mlečela jsem už dost dlouho, ale moje trpělivost je už u konce . Je to prostě muj boyfriend a basta fidli .
tak se děvčata nehádejte, a k tomu hokeji: přála jsem to víc rusku ale kanada taky dobrá
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Každý tomu říká jinak
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
ja sa hadam! pre benjiho aj neviemjak... ak nahodou nevies, tak my sme uuuuplne oficialne zobrati... (to myslim smrtelne vazne ) ... alebo je tu druha alternativa, ze nas obidve podvadza... ale nie, mne by to neurobil...
prestan ma prosim tyrat... ani nevies, co mi sposobujes. Benjisecicek je moj! LEN MOJ! ... aha, uz to chapem... si si asi pomylila datum, ze je 1. april, tak si ma chcela akoze nachytat... no tak v tom pripade ti odpustam...
Tak to mi odpouštět nemusíš. nic takovýho jsem na mysli neměla a ani nemam....A vim, co ti způsobuju, protože jsem si to taky prožila, když jsi se zaregistrovala na starý fórum a začala jsi tam tohle prohlašovat. Chvilku jsem se s tebou o tom hádala, ale pak už jsem na to neměla a byla jsem zticha, ale už nechci být. Budu se za to být klidně do nekonečna a opakovat ty samý věty pořád dokola, ale jen tak se nevzdám ....neber to nijak osobně. mam tě ráda jako každýho tady, ale kdo mě zná už od začátku, ví jak to se mnou (a Benjim) je.
no zabit zrovna ne... (aj ked dost rozumu nato nemam... ) ... hej, tak rozmyslam, kto ma Joela? ked neni obsadeny, tak si ho rezervujem JA a uz mam obidvoch...
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: