hokej
+3
Lucca
jannucha
pat
7 posters
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: hokej
mně spíš pobaví, když se začnou hráči litovat, že neměli zrovna svůj den...proč nedokážou přiznat, že to pokazili jinak, zítra to bude ostuda jak sviňa čr-kanada, raděj se nedívat.....říkám, že naši chlapečci jedou domů.....
tak ne že bych jim nepřála vítězství, ale myslim si to co ivuška, jinak to bude souboj čr proti kanadě, takže my proti sp..
ani bych neřekla dyt já ani nvm jak se drží ta hokejka, dyt bych si vylámala ruce, dřív než bysme začali..
ale jako kanada by nám to mohla nechat ti maj postup jistej....nebo nemaj? kua, sem se lekla, naši právě zařvali gól....to jako fakt my a dát gól? tak fajn opravuju 10:1 pro kanadu
to bych i ty bitky brala, ikdyž by museli mlátit oni mě, protože já bych je ani nepoplácala . ale při rvačkách je většinou ten největší kontakt. A u hokejistů to někdy vypadá fakt zajímavě .
ifuska19 napsal: ty si vtipné děvče
potom, co nedokázali porazit němce to typuju tak na 10:0 pro kanadu
vtipne devce? no a nakonec to bola remiza... (ten posledny gol sa nebere, bol trapny)
4martina: a este zaujimavejsie by to bolo, keby
si tam bola ty a sp...
no právě ....ale nechtěla bych vědět, co si o mně myslí, protože hokej neznám ani teoreticky, natož prakticky. By o mně řekli to samý, co o ping pongu s GC, nebo ještě něco horšího.
for pat: ten poslední sem ani neviděla.....ale mě nejvíc dojal, ten, jak všichni naši hráči přestali hrát, ten byl hustej ale nevím, nevím, esli porazí rusáky bo švédy
Doufám že byste mě taky vzali do týmu ......jo a určitě by nám to šlo líp než naší repre52martina napsal:ale ta představa, že hrajem hokej proti SP je docela pěkná
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
název je to poslední, nejdřív se to musíme naučit
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Mno............podobně