hokej
+3
Lucca
jannucha
pat
7 posters
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: hokej
monuli napsal:neprohráli slováci 7:4?? to mi na čtvrtfinále přijde celkem hpdně.. ale jako hráli rozhodě líp jak naši, prej sem slyšela..
:
no prehrali...
for marťa: mno jako to sem chěla pač to bych se ani nemusela divat, ale tak co už.. sme chlastali .. (jakjinak..) a bylo to v poho..
btw s kym vy ste se divali?? ivuško doufám že s davim, pač esi s nějakym jinym, takja mu to řeknu!!
Já na to nekoukala. Mě to nějak nebere a moji drahou polovičku taky ne a on vlastně ani nebyl doma .
A doufám, že to nebyla narážka. Ikdyž Pat tady tvrdí něco o ní a Benjim, tak to pravda neni. Já a Benji jsme spolu už skoro dva roky a jsme pořád tak šťastní jako na začátku .
P.S.: Kdo dřív přijde, ten dřív bere .
P.S.: Kdo dřív přijde, ten dřív bere .
To jsem ráda . Mam normálně nutkání tě obejmout a říct: mam tě ráda .
Než mi bylo osmnáct jsme to tajili před veřejností a řekli jsme si, že až mi bude 18, tak pujdem s pravdou ven, jenže jsme si na to nějak zvykli a nic měnit nebudem. Takhle je nám fajn.
Taky mu a Joelovi pořád připomínám ČR, ale furt se nic neděje . Ale teď budou mít tour po Evropě a nejspíš jsou už teď v Německu. Tak blízko a přitom tak daleko .
Než mi bylo osmnáct jsme to tajili před veřejností a řekli jsme si, že až mi bude 18, tak pujdem s pravdou ven, jenže jsme si na to nějak zvykli a nic měnit nebudem. Takhle je nám fajn.
Taky mu a Joelovi pořád připomínám ČR, ale furt se nic neděje . Ale teď budou mít tour po Evropě a nejspíš jsou už teď v Německu. Tak blízko a přitom tak daleko .
mno tak to je ale chyba, děvče!! to jako musíš zařídit, bezpodnínečně!! aspon na chvilku.. jinak jako když ste spolem tak dlou ho tak bys mě jakožto milovanou sestřenku mohla představit, ne?? plosim plosim smutně koukám..
ono se tak ještě nestalo ? No tak to musíme napravit! A ty bydlíš se Sebastienem v Kanadě ve společnym bytě(domě)? Bez něj se mi nechce moc plánovat, co když mu to nebude vyhovovat a taky záleží na tobě( a Sebovi), jak máte nabytej kalendář, kdy by se to nejvíc hodilo pro obě strany.
mno my bydlime tak ruzně.. jak se to hodi, jak mame čas.. a jinak ja nvm musime to ale nějak zkloubit, pač ja sem ho nepoznala to je smutný.. už semoc těšim.. doufám že to benjimu nebude vadit..
Tak když budeš ukecaná, nebo tam bude s tebou Seb, aby se Benj nenudil, tak mu to asi vadit nebude. No akorát kdyby jsi přijela do LA, tak bychom museli vymyslet, jak by to bylo. Protože mi spolu nebydlíme( v tom jeho domě bych se sama bála ). No a asi tam potkáš i Joela. Oni jsou často spolu(nečekaně ). Ale je možný, že Joel nebude sám. Ale to je všechno ještě daleko, protože GC nějakej ten pátek doma nebudou.
A co to je, tak různě? To je se vztahuje na obydlí, nebo na město, či stát.?
A co to je, tak různě? To je se vztahuje na obydlí, nebo na město, či stát.?
no teda ségra, snad si nemyslíš, že bych se koukala s někým jiným btw a i kdyby..sem nevěděla, že si taková drbna, že bys mu to řekla
já? ivuško?? nikdy..
marťo to bylo na to obydlí i na město.. a ja se klidněsejdu i s joelem, mě to vadit nebude ale hlavně at tam nejni nicol, ju??
marťo to bylo na to obydlí i na město.. a ja se klidněsejdu i s joelem, mě to vadit nebude ale hlavně at tam nejni nicol, ju??
No tak to nezáleží na mně. Jako já s ní vycházim docela dobře. Nemůžu říct, že jsem si padly do noty, ale že by byla nějak děsná se říct nedá. To mě napadá: Je jaká je..... .
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: