hokej
+3
Lucca
jannucha
pat
7 posters
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: hokej
zarezervovat? To je teda hezkej výraz . Vždyť je to člověk. A můžeš mít jen jednoho. A já nemůžu přeskočit z jednoho na druhýho. To je absurdní. Takhle to v životě nechodí. Jasný jsou to jen představy a může to být podle tebe. Nevim, jak to máš ty, ale já to kombinuju s realitou. Tak a jestli ještě budu tahle se s tebou o tom bavit, tak si mě najdou a odvezou do blázince. Ale přiznávám se, že mam z toho strach. Ještě aby se mi z toho stala schizofrenie. Už tak stačí, že si povídám sama se sebou. Dokonce se i hádám. Se nechci vidět za 50 let .
dobre, tak ked si ta tam odvezu, aspon mi nikto nebude hovorit same vymyslene blbosti o Benjim...
ty mi teda přeješ jen to nejlepší . A porč ne. Tam musí být bezstarostný život, ale asi taky pěkná nuda.
omlouvám se že sem nepisal dřív, ale mam toho ted hodně.. mno ja mu ho moooc pochválim samozřejmě jak jinak.. a nvm esi u vas budem přes noc, ale esi budem pit, jakože vino a tak, nemyslim že se ožerem tak asi by neměl kdo řidit, pač ja kanadskej řidičák nemám a seb asi bude chtit taky pit, takže esi to nebude vadit..52martina napsal:já taky a ani nevíš jak. Seba už jsem neviděla, ani nepamatuju .... Dobrá, ale ono bude asi stačit, když mu pochválíš dům, teda pokud tam budem, ale asi jo. Zůstanete na noc, že jo ?
A jestli máš ráda upíry a mrtvé postavičky v rakvích a celkově děsivou atmosféru, tak si tam přijdeš na svý .
jejda mane, ja si to snad eště radši rozmyslim, bo co.. jako doufam že na mě nespadně ze skřině mrtvola..
52martina napsal:A jestli máš ráda upíry a mrtvé postavičky v rakvích a celkově děsivou atmosféru, tak si tam přijdeš na svý .
tak to ja ano... minule som videla zive kosti... som si tak pomyslela na mojho benjiska!
asi to divne vyznelo... ale ja som to myslela tak, ze som videla ozajstne kosti nazivo. su super...
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: