Good Charlotte
+12
SP_Kiki_SP
Hanča
Basmen
Kitty
Katík
52martina
Guiltylka
Kokos(ka)
Barča
Noglues
Fabiola
K7BO
16 posters
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Good Charlotte
Juuuu, Kitty ma novy podpis aji avatar krasny!!! ono se to urcite chvali nekde jinde, ale me se to nechce hledat
Guiltylka napsal:Juuuu, Kitty ma novy podpis aji avatar krasny!!! ono se to urcite chvali nekde jinde, ale me se to nechce hledat
je miso ty mas taky nadhernej podpisek njn sebiik
dekuju
jak sem tu fotku videla na sp.cz sem si ji sem hned musela dat na podis uplne nadhernej
jak sem tu fotku videla na sp.cz sem si ji sem hned musela dat na podis uplne nadhernej
a já jsem to udělala chytře páč jsem věděla že tu Sebíkovu fotku budou chtít všichni a tak se říká že moudřejší ustoupí (pochybuji v mém případě o nějaké moudrosti) a dala jsem si tam Davyho
Kitty napsal:a já jsem to udělala chytře páč jsem věděla že tu Sebíkovu fotku budou chtít všichni a tak se říká že moudřejší ustoupí (pochybuji v mém případě o nějaké moudrosti) a dala jsem si tam Davyho
jee, dekuju Kitty (to bych asi ja neudelala )
jinak, sem si az po nekolikate vsimle ze na tom tvym podpisu sou taky SP, sem tam nejdriv videla porad jenom LP :d
no a já mám aj tuhle fotku použitou na muj novej podpis... tyo... tak já to asi budu muset celý předělat páč je blbý mít tam fotku co má Kitty aj Míša....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Kati: dyt to nemusis predelavat, jen si to nech kdyz jsi s tim mela praci
Baru: joooo, zase sem ti ten podpis pochvalila jinde
Baru: joooo, zase sem ti ten podpis pochvalila jinde
Barčo, super podpis, tu fotku miluju
Guitylka--> no já nevim, já uvidim, mě se to stejně nějak nelíbí, takže asi jen změnim fotku Sebíka za jinou
Guitylka--> no já nevim, já uvidim, mě se to stejně nějak nelíbí, takže asi jen změnim fotku Sebíka za jinou
Katík- SP member
-
Guiltylka napsal:Kitty napsal:a já jsem to udělala chytře páč jsem věděla že tu Sebíkovu fotku budou chtít všichni a tak se říká že moudřejší ustoupí (pochybuji v mém případě o nějaké moudrosti) a dala jsem si tam Davyho
jee, dekuju Kitty (to bych asi ja neudelala )
jinak, sem si az po nekolikate vsimle ze na tom tvym podpisu sou taky SP, sem tam nejdriv videla porad jenom LP :d
jn já jsem z toho udělala animačku, abych tam měla i SP i LP
Hanča napsal:jee kitty to se ti povedlo a v jakym programu si to udelala?
v Adobe Image Ready ... patří to vlastně k Photoshopu
Kitty napsal:Hanča napsal:jee kitty to se ti povedlo a v jakym programu si to udelala?
v Adobe Image Ready ... patří to vlastně k Photoshopu
jo aha ..no tak to stejne nemam no a ani bych to neumela udelat tobe se to fakt povedlo
jo aha ..no tak to stejne nemam no a ani bych to neumela udelat tobe se to fakt povedlo[/quote]
A v čem sji to dělala ty??
Katík- SP member
-
Katík napsal:jo aha ..no tak to stejne nemam no a ani bych to neumela udelat tobe se to fakt povedlo
A v čem sji to dělala ty??[/quote]
jako ten muj podpis?? PhotoFiltre
Hanča napsal:Katík napsal:jo aha ..no tak to stejne nemam no a ani bych to neumela udelat tobe se to fakt povedlo
jako ten muj podpis?? PhotoFiltre [/quote]
Díky
Katík- SP member
-
mno vidíte a já narozdíl od vás zase neumím v tom PhotoFiltre
zlatej Photoshop sice mám někdy náladu že bych ten PC chtěla vyhodit oknem že se mi to kvůli PS zase celý seklo ale co už
zlatej Photoshop sice mám někdy náladu že bych ten PC chtěla vyhodit oknem že se mi to kvůli PS zase celý seklo ale co už
Kitty napsal:mno vidíte a já narozdíl od vás zase neumím v tom PhotoFiltre
no ja neumim moc ani ve PhotoFiltru jo a ja sem zjistila ze photoshop mam jak se tam delaji ty animacky?
Kitty napsal:jooo těžko se dělaj já to dělala podle návodu co jsem našla na netu někde
jo taak...tak ja se taky po necem zkusim podivat diky
je to těžký na vysvětlování ... musíš napřed trochu pochopit na co jsou v PS vlastně ty vrstvy a jak to funguje, a pak se musí ještě vysvětlit jak to funguje u toho PhotoFilteru ... dělá se to pomocí viditelnosti jednotlivých vrstev a nastavení času jak dlouho se má jednotlivej snímek zobrazovat ...
takže se neděs kdyby se ti to nepovedlo ani podesátý já se s ním taky dlouho natrápila
takže se neděs kdyby se ti to nepovedlo ani podesátý já se s ním taky dlouho natrápila
ou..no podle toho cos ted napsala je mi jasny ze bych to vubec nepochopila myslim se na to vykaslu rovnou..treba nekdy pozdeji
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: