Good Charlotte
+12
SP_Kiki_SP
Hanča
Basmen
Kitty
Katík
52martina
Guiltylka
Kokos(ka)
Barča
Noglues
Fabiola
K7BO
16 posters
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Good Charlotte
já strašně ráda jezdila v limuzíně teď koukám,že ty cheaty mám na to ještě dodneška pod myší.. pod tou podložkou na myš..
já vždycky pustil windovs media player a v něm písničku What is my age again nebo jak od Blinkáčů a furt ju strašně miluju a potom sem hrál, hrál a hrál
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
mě bavil autobus, ale švali mě lidi, páč tam naskakovali a vyskakovali, jak si chtěli a to nejvíc na křižovatce. no to se dělá? nedělá!
Teď jsou GTA takový ty divný. Já mam radši jedničku nebo maximálně dvojku, i když ta grafika je tak trochu hrozná .
Teď jsou GTA takový ty divný. Já mam radši jedničku nebo maximálně dvojku, i když ta grafika je tak trochu hrozná .
jn není nad pohled z vrchu chtělo by to remake gta 2ky52martina napsal:mě bavil autobus, ale švali mě lidi, páč tam naskakovali a vyskakovali, jak si chtěli a to nejvíc na křižovatce. no to se dělá? nedělá!
Noglues- SP girlfriend
-
a ted vyslo naky novy GTA ne?! kdyz sme byli v anglii tak to ta bylo skoro na kazdym bilboardu !
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:a ted vyslo naky novy GTA ne?! kdyz sme byli v anglii tak to ta bylo skoro na kazdym bilboardu !
jj 4
Noglues- SP girlfriend
-
ted sem koukala na obrazky!! ty kraso to uz je fakt skro jak real !!
Kokos(ka)- SP member
-
a to sou hry který vypadaj reálnějšKokos(ka) napsal:ted sem koukala na obrazky!! ty kraso to uz je fakt skro jak real !!
Noglues- SP girlfriend
-
např. ???
Kokos(ka)- SP member
-
nevím jak se menuje ale skusím popřemýšletKokos(ka) napsal:např. ???
Noglues- SP girlfriend
-
heeeeeeeeeeeej GTA nejvíc maso hra jedničku jsem hrávala s mým kamošem když nám bylo asi 7 let ... jsme tomu říkali "sračičky" protože jsme tam pořád přejížděli a stříleli lidi a oni byli potom na sračku to mě nejvíc bavilo, a ještě jak tam tak ječeli no super
"áááááááááááá" prc to bylo super jsme to s kámošem po dlouhé době objevili (protože on tu hru odinstaloval a pak ji někde zahrabal a nemohl najít až ji jednou našel) a tak hned jsme šli přejíždět lidi mě bavilo jezdit s tím tak dlouho dokud to auto nezačalo rachotit a nevybuchlo
to já ne. tenhle zvuk mi byl nepříjemnej a ještě ten, když jsi zahučela do vody, ale dobrej byl i šroťák. A líbilo se mi, jak ty lidi běhat tak zmateně. Hlavně když jsi jim ukradla auto, tak se třeba otočili a šli pryč, nebo tě z toho auta vykopli oni. Tahle hra je fakt super, když neděláš úkoly. ty mi nikdy moc nešly .
jj taky na ty ukoly moc nejsu.. ty vzdycky delal bracha delat bordel je nej.. ale v tom San andreas uz jsou aj takovy pekny autíí asi si nekde zkusim sehnat to novy.. ikdyz mi to na PC asi moc nepofrci
Kokos(ka)- SP member
-
to nový zatím není na pcKokos(ka) napsal:jj taky na ty ukoly moc nejsu.. ty vzdycky delal bracha delat bordel je nej.. ale v tom San andreas uz jsou aj takovy pekny autíí asi si nekde zkusim sehnat to novy.. ikdyz mi to na PC asi moc nepofrci
Noglues- SP girlfriend
-
ne?? tak to je hnus, ale planujou to doufam ne?!Noglues napsal:to nový zatím není na pcKokos(ka) napsal:jj taky na ty ukoly moc nejsu.. ty vzdycky delal bracha delat bordel je nej.. ale v tom San andreas uz jsou aj takovy pekny autíí asi si nekde zkusim sehnat to novy.. ikdyz mi to na PC asi moc nepofrci
Kokos(ka)- SP member
-
myslím že joKokos(ka) napsal:ne?? tak to je hnus, ale planujou to doufam ne?!Noglues napsal:to nový zatím není na pcKokos(ka) napsal:jj taky na ty ukoly moc nejsu.. ty vzdycky delal bracha delat bordel je nej.. ale v tom San andreas uz jsou aj takovy pekny autíí asi si nekde zkusim sehnat to novy.. ikdyz mi to na PC asi moc nepofrci
Noglues- SP girlfriend
-
jsem tak chvíli šmejdila po GCState.com a našla jsem tuhle fotku
teda podle toho jak se tváří tak asi nechce
Kitty napsal:jsem tak chvíli šmejdila po GCState.com a našla jsem tuhle fotku
asi nie