Good Charlotte
+12
SP_Kiki_SP
Hanča
Basmen
Kitty
Katík
52martina
Guiltylka
Kokos(ka)
Barča
Noglues
Fabiola
K7BO
16 posters
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Good Charlotte
ale my mame dvoupatrovou postel a ja spim nahoře
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
to ne no ... ale tak klidne budu celou noc koukat na Sebbyho
Kokos(ka)- SP member
-
baterku do ruky a mozes sa kochat som nevedela ze mas poschodovu postel!!!! to som si vzdy priala... na taboroch som vzdy spavala hore
stejnak si mylsim ze bych usla! pac ja bych se pak otocila na bricho a uz bych tam envidela ja jinak stejnak neusnu
:D akorat ze uz sme docela velci na nu tak ale zatim je to vsechno tak nak divny .. jako stehovat nestehovat .. takze to zatim nijak neresime
:D akorat ze uz sme docela velci na nu tak ale zatim je to vsechno tak nak divny .. jako stehovat nestehovat .. takze to zatim nijak neresime
Kokos(ka)- SP member
-
Barča napsal:je tiez zaspavam na bruchu!!!!!!!!!!!!!!!
to jako fakt ?! ahoj dvojčatko ! to uz fakt neni možny...
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:Barča napsal:je tiez zaspavam na bruchu!!!!!!!!!!!!!!!
to jako fakt ?! ahoj dvojčatko ! to uz fakt neni možny...
mna to uz ani neprekvapuje
K7BO: vo vzduchu ?
nekecej!!! a stejne je to pod nim trampolina a on si na ni skace vsede, jen ma takovej soustredenej vyraz aby to vypadalo ze jako fakt "lita"
ne, ale vazne... on ze jako fakt lita???
ne, ale vazne... on ze jako fakt lita???
tak to je vtipny ale je dobrej, bych ho chtela videt...
ale lepsi by bylo litat na kridlech... takhle nikam nedoleti, dyt je jen tak vznasi
ale lepsi by bylo litat na kridlech... takhle nikam nedoleti, dyt je jen tak vznasi
1) je vidět, že GC jsou úžasná kapela, páč jiný tady dvě témata nemají
2) já a GC to je na dlouhé vyprávění, ale když to shrnu, tak jsem byla jejich veeeelikánskej fanda asi 3 roky, teď už tak veeelikánskej nejsem, ale fandou budu asi až do smrti....jak jste tady psali, co kdo máte, tak se taky pochlubim. mam 2 GC trička, jednu originální GC mikinu a pár těch plakátu (asi 8 ), jo a ještě polštářek
ale osatních moc nemam: jen 1 tričko MCR a jejich 4 plakáty(1 z toho ten velikej, co byl na jejich koncertu), ale SP nemam žádný tričko, plakátů asi 10. no a moje czech love Wohnout, to mam 2 trička, jednu placku a asi dva plakáty (na ty moc nejsem), potítko, který mi dal bubeník a pár jejich obrázků, který mi podepsali...
2) já a GC to je na dlouhé vyprávění, ale když to shrnu, tak jsem byla jejich veeeelikánskej fanda asi 3 roky, teď už tak veeelikánskej nejsem, ale fandou budu asi až do smrti....jak jste tady psali, co kdo máte, tak se taky pochlubim. mam 2 GC trička, jednu originální GC mikinu a pár těch plakátu (asi 8 ), jo a ještě polštářek
ale osatních moc nemam: jen 1 tričko MCR a jejich 4 plakáty(1 z toho ten velikej, co byl na jejich koncertu), ale SP nemam žádný tričko, plakátů asi 10. no a moje czech love Wohnout, to mam 2 trička, jednu placku a asi dva plakáty (na ty moc nejsem), potítko, který mi dal bubeník a pár jejich obrázků, který mi podepsali...
Naposledy upravil 52martina dne Sat May 31, 2008 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
ja se taky pochlubim
mam 1 tricko GD, 1 tricko SP, 1 tanga GD, a moooooc plakatu a pak naky ty placky a klicenky...
mam 1 tricko GD, 1 tricko SP, 1 tanga GD, a moooooc plakatu a pak naky ty placky a klicenky...
ja mám dáke plagáty...po pravde ich je naozaj dost takž už mi ani dalšie neteba : )) ale gc sú super
mne sa vcera snivalo o Joelovi to asi jak som si cez den lepila ten novy plagat od nich na skrinu
A co se ti o něm zdálo? Já si svuj první sen s Joelem pamatuju ještě dnes a to jsou to asi už 3 roky . Mam fakt živý sny .Barča napsal:mne sa vcera snivalo o Joelovi to asi jak som si cez den lepila ten novy plagat od nich na skrinu
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: