Good Charlotte
+12
SP_Kiki_SP
Hanča
Basmen
Kitty
Katík
52martina
Guiltylka
Kokos(ka)
Barča
Noglues
Fabiola
K7BO
16 posters
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Good Charlotte
heh tak dneska sem se divala na film "Holky v baliku" nebo tak nejak se to jmenovalo.....no nebylo to nic moc,ale objevil se tam Benji a myslim ze i Joel a byli tam za takovy dva typky co hlavnim hrdinkam ukradli auto.....to se mne z celyho filmu libilo asi nejvic.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:heh tak dneska sem se divala na film "Holky v baliku" nebo tak nejak se to jmenovalo.....no nebylo to nic moc,ale objevil se tam Benji a myslim ze i Joel a byli tam za takovy dva typky co hlavnim hrdinkam ukradli auto.....to se mne z celyho filmu libilo asi nejvic.....
Jo já to taky viděla... si to koupila sestřenka.. a musim taky říct že nic moc... i když ke konci už to bylo lepší xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
jj byl to takovej o nicem film,ale ta cast s Benjim a Joelem se mi libila....SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:heh tak dneska sem se divala na film "Holky v baliku" nebo tak nejak se to jmenovalo.....no nebylo to nic moc,ale objevil se tam Benji a myslim ze i Joel a byli tam za takovy dva typky co hlavnim hrdinkam ukradli auto.....to se mne z celyho filmu libilo asi nejvic.....
Jo já to taky viděla... si to koupila sestřenka.. a musim taky říct že nic moc... i když ke konci už to bylo lepší xD
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:jj byl to takovej o nicem film,ale ta cast s Benjim a Joelem se mi libila....SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:heh tak dneska sem se divala na film "Holky v baliku" nebo tak nejak se to jmenovalo.....no nebylo to nic moc,ale objevil se tam Benji a myslim ze i Joel a byli tam za takovy dva typky co hlavnim hrdinkam ukradli auto.....to se mne z celyho filmu libilo asi nejvic.....
Jj ta byla prostě vážně nejlepší xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
jsem zase po doluhý domě na netu a vo to nevidím!!!
Benji už není s Parinou!!!!!JUUUUUUUUUUUUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!
asi už to víte ,ale já jsme z toho upe hotová...ta holka se k němu,ale vubec nohodila!!!
Benji už není s Parinou!!!!!JUUUUUUUUUUUUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!
asi už to víte ,ale já jsme z toho upe hotová...ta holka se k němu,ale vubec nohodila!!!
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Jéo Good Charotte mají vážně dobré songy...mám je ráda Jsou to hustí týpani
Sebby**- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 14. 11. 08
to jj...............ale teď vubec nevim co snima je...
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: