Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 5 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Ahojky
Tj budeš vyprávět já vám budu vyprávět o událostech z HIM je jisté že tam jedem
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
kdy? mnoooo moc dlouho to netrvalo už ani nevím kdy to bylo někdy napodzim minulej rok ale bohužel jsem byla Sezoni fan to jsem nikdy nechtěla být ale stalo se mno ... napřed sem si lepila jejich plakáty a potom mě to přešlo mě to mrzí hodně že jsem byla SF ale když už mě moc nezajímaj tak mne no ...
¨HIM už jsou 12.3. a hlavně budeme vyprávět o Horkýže slíže né ?
Michelinek- SP member
-
ale jo. klidně. já vám můžu vyprávět o jakymkoliv koncertě/fesťáku, na kterym jsem byla ....
tak jak chcete vyprávějte třeba o všem od tédoby co jsem byla na Chinaski tak mě koncertování začíná bavit (sice jako když si vemete Chinaski jsou nic moc ale i tak se mi to neskutečně líbilo a co teprve SP!!! )
ježiš fest ten týpek vedle mě: Gájo zazpívej mi něco lásce a okolo šel nějakej chlapík a začal něco zpívat s láskou bo co
Michelinek- SP member
-
jj, na chinaskách jsem byla dvakrát a pokaždý mě to bavilo. teda nejvíc KurvaKitty napsal:tak jak chcete vyprávějte třeba o všem od tédoby co jsem byla na Chinaski tak mě koncertování začíná bavit (sice jako když si vemete Chinaski jsou nic moc ale i tak se mi to neskutečně líbilo a co teprve SP!!! )
Sem si vzpoměla jak ségra vyprávěla byla na nich tady v CV a oni taky zpívaly kurvu a ty malý děti prej kukaly jak puk
Michelinek- SP member
-
jono Vinárna je prostě ta nej nej nej takový pohodový a potom to tam začnou prát kurvy jednu za druhou
ale co s tim ten malátný nadělal, že prej to zpívat nebude, že je to sprostý atd.Kitty napsal:jono Vinárna je prostě ta nej nej nej takový pohodový a potom to tam začnou prát kurvy jednu za druhou
Jak na nás čumim sme se dneska nějak rozjeli
Michelinek- SP member
-
já miluju upe nejvíc Drobnou Paralelu jenom co ji začnou hrát v rádiu hned si vzpomenu na koncík a chtěla bych tam být ještě jednou ale ty nový písničky se mi nelíbí vůbec jako Zadarmo nebo Vakuum spíš se mi libila taky z Music Baru ten Vedoucí
Veducí se mi líbil dokud se mi neohrál a pak se mi líbila písnička z předposledního CD, kde ten druhej zpívá něco o kolenou, že se mu podlamujou, či co...?
Vedoucí je dobrej!! Ale klip k Zadarmo je good ty důchodci
Michelinek- SP member
-
No ale důchodce čekali nějakou slevu
Michelinek- SP member
-
Já ho teda neviděla...-
Michelinek- SP member
-
buď ráda. přišlo mi, že to nedělaj kvůli lásce k muzice a rosti z ní atd., ale kvůli prachům. jen o to jim jde...to mi tak jen připadalo. třeba to tak neni, ale prostě ne Chinaski
Prachy dělaj s lidma smutný věci
Michelinek- SP member
-
Strana 5 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Povolení tohoto fóra: