Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Ahojky
Nj Frankie ten je správnej- už ste slyšel někdo Leathermounth? Doufám, že už sem se vás neptala Tam Frankie zpívá no spíš ječí ALe na to jak je malej tak mu to de parádně
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jo to se mi líbilo. v nějakym interview s MCR se maj představovat a říct jejich funkci v kapele. Gerard říká: " Hi, I´m Gerard and I sing." a Frank říká: "Hi, I´m Frank, I scream and play guitar."
ale jak měl pravdu najdu odkaz na tu jejich písničku jo
Michelinek- SP member
-
https://www.youtube.com/watch?v=I-Bmv9a2EhQ tady je to scream and play
Michelinek- SP member
-
Ne zde to opravdu nejde
Michelinek- SP member
-
ale tahle písnička je docela dobrá. zas tak moc tam nekřičí. jsem slyšela jiný a tam to bylo horší. úplně mi tam zanikala ta krása jeho hlasu když křičí
Já mám stáhnutý tři z jejich alba! Chtěla sem si ho koupit originál, páč se mi to taky líbí ale zatim sem je nikde nenašla... Páč měli vydat CD na konci roku 2007...
Michelinek- SP member
-
No to já právě nevim, ale mám obavy, že né.... Je mi to blbý stahovat! Když se mi to líbí, tak si to kupuju origoš!
Michelinek- SP member
-
se mi to právě moc nezdálo, že by to vyšlo i tady
to já nedělám. na všechno nemam a taky se mi často stává, že se mi něco líbí, tak si koupim CD, ale za čas mě to přejde a to jsem to předtim poslouchala třeba roky
to já nedělám. na všechno nemam a taky se mi často stává, že se mi něco líbí, tak si koupim CD, ale za čas mě to přejde a to jsem to předtim poslouchala třeba roky
To se mi taky stává, že mě to přejde po čase, ale je to tim, že to poslouchám denně! Ale za čas se vždycky k tomu vrátim! Já chci těm hudebníkův prostřednictvým toho, že si koupim jejich CD, že je uznávám a líbí se mi.
Michelinek- SP member
-
to bych taky ráda dělala, ale prostě to nedělám. nemam na to peníze. ale zas Cd od Wohnout mam všechny i záznam koncertu a DVD. tohle je kapela, za kterou bych dala hodně. a jsem s nima spokojená. u nich vidim, že nemusí být v kapele nějak týpek, kterej se mi líííbí. navíc se s nima dobře povídá. prostě interpret si to koupení CD musí zasloužit.
Tak já mám origoš od SP protože je mám hodně ráda nejen jako hudebníky, ae i jako lidi a potom BT, páč mi ty vyřvaný části Bena připadaj dobrý na nervy! A potom ještě nějaký, ale třeba co by se mi líbilo to nemaj!
Michelinek- SP member
-
Jako Floidi se blbě sháněj a Oiquell taky
Michelinek- SP member
-
od středy už mam lístky na HS a mam objednanej lupen na GC ...já se prostě musela pchlubit ....
Sakra to si další já si jdu pro něj v pondělí!! Kolik tě stál? Doufám že ještě budou!!!
Michelinek- SP member
-
190,- ..... jsem tam šla a říkala jsem si, co řeknu. vešla jsem tam a tam ta ženská zrovna počítala zisk z lístků ..... měli jich tam ještě dost
Uuuuf tak to snad stihnu 190 to deee
Michelinek- SP member
-
děfčata pak jak se vrátíte z GC tak musíte povídat mě to hrozně zajímá sice už nejsem fan GC ale byla jsem a docela mě to zajímá jak se vám to bude líbit
a kdy jsi byla? mě teda taky už nějak opustili, ale pro letošní koncert mě zas přišli na čas navštívit
Strana 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Povolení tohoto fóra: